Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín si poradil se Štíty


Branky


0

Štíty, které v této sezoně ještě nepoznaly jako hostující tým pocit vítězství, zajížděly ke svému utkání 25. kola 1.A tř. sk. A na hřiště Rapotína. Ten patří v celkové tabulce domácích zápasů k těm nejlepším týmům. Nepředpokládalo se tedy, že by neměl proti Štítům zažít další tříbodový zápas na domácí půdě. Předpoklady nakonec byly naplněny a v utkání plném branek nakonec Rapotín udolal Štíty 5:3. Hlavní podíl na vítězství má zejména útočník Martin Březina, který se blýskl hattrickem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl hodně divoký a v prvních minutách byli jednoznačně aktivnější hosté, kteří si za tak krátkou chvíli dokázali vytvořit hned dvě velké brankové příležitosti. Naštěstí pro domácí se skóre neměnilo. Neproměněné šance hosty mrzely už v osmé minutě, kdy domácí záložník Tomáš Indra vstřelil první branku zápasu, poté co zakončil povedenou akci. Bohužel pro Rapotín se při této situaci zranil a musel být střídán. Ve 29. minutě se hostující brankář vytáhl proti parádní střele Štěpána Hudce, kterou dokázal vyrazit na roh. O pár minut později se domácí radovali podruhé. Martin Březina svým napadáním donutil hostující obranu k chybě, vybojoval míč a sám poslal přízemní střelou Rapotín do dvougólového vedení. Stačily pouhé další dvě minuty a Štíty už v Rapotíně prohrávaly o tři góly. Po další chybě hostujících obránců vybojoval Březina míč, posunul na osamoceného Vicence, který oslovil gólovou přihrávkou Tomáše Valentu, a ten uklidil míč k pravé tyči a zvýšil na 3:0. Nekoncentrovanost v zadních řadách hostujícího celku přinesla o pár chvil později již čtvrtou radost domácích. Žerníčkův centr dopadl přímo na hlavu nikým nehlídaného Martina Březiny a ten neomylně přidal čtvrtou branku. Slabší chvilku si ale vybrali i domácí hráči. Neatakovaný hostující hráč prošel lehce přes půl hřiště, kličkou se zbavil i brankáře a do prázdné brány snížil na 4:1 a určil tak poločasové skóre.

 

Do druhé půle vstoupili aktivněji rapotínští, kteří hrozili svými obvyklými rychlými protiútoky. Po jednom takovém se Štěpán Hudec ocitl tváří v tvář již poslednímu obránci, kterého se také kličkou dokázal zbavit. Místo zakončení ale přišel hodně nevybíravý zákrok, žlutá karta a standartní situace. Ta ale větší nebezpečí nepřinesla a hosté odvrátili na roh. V 59. minutě Štěpán Hudec poslal pěknou kolmici na rozběhlého Březinu, který neměl problém se završením hattricku. O pět minut později se domácí mohli dočkat dalšího gólu, ale rychlá akce po trase Mrázek-Vicenec-Březina skončila jen pár centimetrů mimo tyče branky Štítů. Po pěti vstřelených gólech aktivita domácích opadla a do šancí se dostávali hosté. V 69. minutě se jim po rychlém přečíslení a tečované střele podařilo snížit na 5:2. Další branku vstřelili v 80. minutě, tentokrát po standartní situaci. Poslední minuty byly hodně nervózní a domácí již netrpělivě očekávali konec zápasu. Rapotín si však již výsledek pohlídal a po výhře 5:3 si připsal osmou výhru na domácí půdě. 



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , B. Hudec [-] , J. Göbel [-] - P. Žerníček [-] (75. L. Čech [-] ) , O. Vicenec [-] , T. Valenta [-] , T. Indra [-] (10. V. Mrázek [-] ) , Š. Hudec [-] - M. Březina [-]


Hráči zápasu: M. Březina .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.