Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetězárna utrpěla debakl od Maletína a je na jaře poslední


0

Ve 24. kole 1.A tř. sk. A se v České Vsi utkala SK Řetězárna a 1. FC Maletín. Domácí předvádějí na jaře doslova tragické výkony a nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Utkání mělo jasný průběh a už po prvním poločase, který skončil 0:3, bylo prakticky rozhodnuto. V poločase druhém hosté přidali ještě jednu branku a deklasovali domácí v poměru 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit tohoto utkání byl při pohledu na tabulku a poslední výsledky zcela jasný. Domácímu týmu patří v jarní části poslední příčka a v celkové tabulce se každé kolo propadá. To hosté jsou v naprosto odlišné situaci a patří jim druhá příčka za vedoucím Jeseníkem. Paradoxem je, že poslední vzájemné měření sil hrané v České Vsi skončilo 8:1 pro domácí. To se ještě oba soupeři potkávali v 1.B třídě. Už od prvních minut ale bylo jasno, že nic podobného by se nemělo opakovat a budou beze zbytku naplněny předzápasové prognózy a prakticky již první půlhodina pohřbila veškeré šance na bodový zisk domácích. Ale popořadě. Neuběhly ani dvě minuty utkání a domácí brankář Till daroval Maletínu první branku. Hlaváčova střela sice nevypadala, že by měla znamenat ohrožení pro domácí branku, ale k překvapení všech skončila v síti. Toto zaváhání Till napravuje v 8. minutě, kdy skvělým zákrokem likviduje střelu hostujícího útočníka. Následující rohový kop ale Řetězárna nedokázala ubránit a Marek Beran zvyšoval na 0:2. V 10. minutě vyslal nepříjemný projektil směrem k maletínské brance záložník Václavský, ale brankář Hajtmar mu radost nedopřál a parádním zákrokem ránu vyrazil. Ve 12. minutě přišla další ledová sprcha pro domácí. Po zaváhání obránců postupoval útočník Maletína sám na brankáře Tilla, kterému nezbývalo než faulovat. Od rozhodčího viděl červenou kartu a Maletín hrál proti deseti. Na domácích je vidět obrovská frustrace a nedaří se jim prakticky nic. To hosté hrají v naprosté pohodě a ve 27. minutě zvyšoval už na 0:3 Lukáš Michalčák. Poločas už se dohrál jen z povinnosti. 

O poločase proběhl důrazný pohovor v kabině domácích a ti se ještě pokouší se zápasem něco udělat. V 50. minutě měl nejblíž k brance Babčák, ale ke gólu mu chybělo několik centimetrů. O šest minut později krásně vystřelil Nedvěd, ale obránce Maletína střelu dokázal srazit na roh. V 63. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Z dobrých dvaceti metrů hostující záložník Chudáček prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil na 0:4. Do konce zápasu už Maletín spíše jen drží míč a kontroluje výsledek utkání. Vysvobození pro domácí přinesl závěrečný hvizd rozhodčího. Těm se v zápase nedařilo absolutně nic, narozdíl od Maletína, kterému do brány padlo až na výjimky prakticky vše. 



Sestavy


SK Řetězárna
J. Till [-] - M. Salva [-] , R. Samolej [-] , D. Nedvěd [-] - Z. Opravil [-] , R. Hrabala [-] , L. Václavský [-] , A. Obšil [-] - R. Michálek [-] , J. Babčák [-]

TJ Maletín
L. Hajtmar [-] - P. Hlaváč [-] , J. Nevrlý [-] , M. Beran [-] , L. Rattay [-] - M. Chudáček [-] , L. Michalčák [-] , D. Beran [-] - M. Michalčák [-]

Hráči zápasu: L. Michalčák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.