5:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Rantířově pro domácí


Branky


2. M. Sýkora (vl.) , 3. K. Holub , 51. K. Živný , 61. P. Cibulka , 87. D. Vaněk - 16. P. Vlk , 44. A. Janda , 89. M. Záviška
0

V Rantířově padlo osm branek. Po remízovém poločase se nakonec z výhry o dvě branky radovali domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Rantířov v minulém kole poprvé v sezóně prohrál, a tak se čekalo, jak se s touto situací popasuje. Hartvíkovice po několika nepodařených zápasech zabrali a o minulém víkendu porazily Bohdalov.

 

Hosté zažili úvod jako ze zlého snu. Milan Sýkora přihrával z půlící čáry brankáři Chalupovi, ale domácí jeho rozehrávku vystihli a jeden z hráčů se řítil sám na bránu hostů, Milan Sýkora jej stihl doběhnout, ale ve snaze zabránit brance si ji vsítil sám do své sítě - 1:0. Ve 3. minutě předvedl sólo akci po pravé straně Karel Holub a bylo to 2:0. Střelec druhé branky chvíli na to ještě trefil břevno. Hosté se oklepali a v 16. minutě snížili, když Milan Sýkora vyslal do úniku Martina Kopuletého, ten zachoval chladnou hlavu a nabídl balón Vlkovi, na kterého zívala prázdná branka - 2:1. Následně hru ovládli hosté, kteří se před půlí dočkali vyrovnání. Ve 44. minutě po Záviškově centru podstoupil souboj Martin Kopuletý a odražený míč vrátil do sítě Janda - 2:2.

Hosté v závěru jen korigovali

V úvodu druhé půle mohli jít hosté do vedení, když Jakub Sýkora našel ve vápně Jandu, který překonal Krupicu. Tato branka i přes nevoli hostů nebyla uznána pro ofsajd. Chvíli na to se k přímému volnému kopu postavil Živný, jeho střelu Chalupa podcenil a domácí znovu vedli - 3:2. Po hodině hry se hosté dožadovali odpískání faulu, sudí Hána hru pustil a Cibulka poslal domácí do dvou gólového vedení - 4:2. V závěru padly ještě dvě branky. V 87. minutě se po přímém volném kopu z poloviny hřiště nejlépe zorientoval David Vaněk a překonal Chalupu - 5:2. Hosté v závěru ještě kosmeticky upravili skóre, když se Krupica marně natahoval po Záviškově střele z přímého volného kopu - 5:3. 

 

Domácí se vrátili na vítěznou vlnu a čelo tabulky budou hájit v příštím kole ve Velkém Beranově. Hartvíkovice se utkají s dalším týmem z popředí tabulky, když u Dalešické přehrady přivítají Rapotice.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Brzy jsme vedli 2:0, ale ne vždy je to výhoda. Podlehli jsme sebeuspokojení, hosté hru zjednodušili a vyrovnali. V půlce jsme byli rádi za remízu. Po bouřce v kabině jsme se zvedli a k výhře zavelel kapitán Živný. Odskočili jsme na 5:2 a pohlídali si výhru. Musím pochválit soupeře, který hrál a bojoval až do konce.

TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Katastrofální první tři minuty, poté ale za výkon musím hráče pochválit! Zvedli jsme se a po celý zbytek první půlky jsme byli lepší. Bohužel jsem zklamán z rozhodnutí rozhodčích, kdy jsme dali regulérní gól na 3:2 a domácích čtvrtý gól byl špatně posouzen. Poté se už hráči tolik nesoustředili na hru.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] (46. L. Lát [-] ) , L. Horáček [-] , K. Holub [-] , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] (87. D. Kourek [-] ) , M. Procházka [-] , K. Živný [-] , J. Holub [-] (9. P. Cibulka [-] ) , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , J. Sýkora [-] - P. Vlk [-] (70. V. Rous [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] , D. Horký [-] , M. Kafka [-] , A. Janda [-] -

ŽK: 88. L. Horáček - 61. M. Kafka , 61. M. Sýkora , 62. M. Záviška , 73. M. Outulný .
Hráči zápasu: K. Holub , M. Procházka .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: HÁNA Samuel - STANĚK Lukáš, ŠUHAJ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.