D. Hibš 26.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš těsně zdolala Měřín


Branky


26. D. Hibš
0

Ve Velké Bíteši rozhodl o třech bodech pro domácí Dominik Hibš. Hosté Pelána nepřekonali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hibš poslal domácí do vedení

Rezerva Velké Bíteše chtěla odčinit zbytečnou domácí remízu s Nedvědicí. Měřínští v minulém kole po třech zápasech konečně vyhráli a na to chtěli v okresním derby jistě navázat.

 

Ve Velké Bíteši byl k vidění boj o každý metr hřiště, což bylo zapříčiněno především silně podmáčeným terénem. O osudu utkání rozhodla 26. minuta, kdy domácí hráči vyhráli sérii soubojů ve středu hřiště, z čehož rezultoval samostatný nájezd Dominika Hibše, který zachoval klidnou hlavu a s přehledem překonal Jana Hladíka v hostující svatyni - 1:0. Měřínští neskládali zbraně, ale Souček ani Šoukal Pelána nepřekonali a do kabin tak odcházeli spokojenější domácí.

Ve druhém poločase branka nepadla

Po změně stran drželi otěže zápasu v rukou hosté a zatlačili domácí na jejich polovinu. Obrovská příležitost se měřínským naskytla v 65. minutě, kdy ve vlastním velkém vápně fauloval Lukáš Kopáček a kopala se penalta. Tu však Michal Pelán v domácí brance zlikvidoval. Svěřenci Karla Kružíka si na gólmana Pelána v domácí svatyni nepřišli ani v dalších třech stoprocentních příležitostech, ve kterých se octili Hladík, Souček a Šoukal. Z těsného a šťastného vítězství se tak mohla radovat Velká Bíteš.

 

Bítešská "Benfica" v příštím kole zajíždí na půdu nováčka z Rokytnice nad Rokytnou. Jiskra Měřín se představí na domácím hřišti, kde přivítá Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Oldřich Suchý (hrající trenér): Vyrovnané utkání na těžkém terénu, které po několika soubojích ve středu hřiště rozhodl v samostatném úniku Hibš, v druhé půlce nás podržel brankář Pelán, když chytil několik 100 % šancí, včetně penalty.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Utkání rozhodla naše nedůrazná koncovka. Bohužel prohra je krutá, ale za odvedený výkon a bojovnost můžu hráče jen pochválit. Teď nás čekají dva zápasy doma a pokud neuhrajeme 6 bodů, tak naše postavení v tabulce nebude dobré.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , M. Paprskář [-] - T. Loup [-] (80. T. Pelán [-] ) , T. Mrňa [-] , O. Bartošek [-] - T. Dobeš [-] - M. Knos [-] (60. M. Švanda [-] ) , D. Hibš [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Polák [-] , L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] (76. M. Kolda [-] ) , T. Bublán [-] , T. Láznička [-] (46. M. Hladík [-] ) , M. Souček [-] , J. Šoukal [-] , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 61. O. Švanda , 70. T. Loup , 80. T. Dobeš - 89. M. Souček .
Hráči zápasu: M. Pelán - M. Matoušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.