1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov otočil duel ve Starči


Branky


14. O. Dvořák - 50. J. Holub , 61. J. Holub
0

Stařeč po poločase překvapivě vedla nad Rantířovem, ale osud zápasu vzal ve druhé půli do svých rukou Jakub Holub a dvěmi brankami duel otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák poslal domácí do vedení

Stařečtí chtěli navázat na bodové zisky ze dvou posledních kol. Rantířov zajížděl do Starče bez kapitána Živného, ale v pozici prvního týmu tabulky.

 

Zápas stařečtí začali aktivně, a tak trochu tím hosty zaskočili. Vytvářeli si dobré situace před brankou soupeře, když se jim dařilo hlavně po krajích hřiště a po standardních situacích. V 18. minutě jednu takovou akci dotáhli do konce, když Ondřej Dvořák doklepl z bezprostřední blízkosti přihrávku od kapitána Miroslava Kaňky. I nadále byli domácí aktivnější a soupeře před svoji branku pouštěli minimálně. Rantířovští hrozili jen střelami ze střední vzdálenosti na kluzkém terénu, se kterými si sedmnáctiletý benjamínek v domácí brance Matěj Trnka poradil. Domácí byli na hru soupeře založenou na dlouhých nákopech a průnikových přihrávkách dobře připraveni. Posledních patnáct minut první poloviny se už hra vyrovnala a i Rantířov se začal dostávat do zápasu.

Rantířov ve druhé půli otočil

Druhá půle začala podobně, jak končila první. V 50. minutě však hosté využili užší hřiště, vhazování poblíž velkého vápna propadlo přes obranu až na druhou stranu vápna a Jakub Holub střelou z otočky po zemi vyrovnal. Míč proklouzl pod tělem brankáře těsně za brankovou čáru - 1:1.  Hra pak byla vyrovnaná bez vážnějších šancí až do 61. minuty, kdy rantířovští vhazovali ze stejného místa  a využili druhého zaváhání domácí defenzivy, tentokrát nejprve odražený míč nastřelili do břevna a následně jej doklepl do branky znovu Jakub Holub - 1:2. Od té doby začali mít domácí opět herně navrch, měli několik slibných situací, ale vyloženou brankovou šanci si nevypracovali. I Rantířov ještě jednou zahrozil a rána z dálky „olízla“ tyčku, střelu však brankář Trnka kontroloval.

 

Stařečtí tak doma těsně prohráli a o další body budou bojovat v Rapoticích. Rantířov doma čeká duel s Radešínskou Svratkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Domnívám se, že zápasu by více slušela remíza, minimálně bod jsme si za předvedenou hru zasloužili. Většinu času jsme měli hru pod kontrolou, bohužel dvě fatální chyby při vhazování nás stáli body. Pochvalu zaslouží celý tým, týmová defenzíva fungovala, až na zmíněné dvě situace, velmi dobře a i dopředu jsme podali solidní výkon.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Domácí nás v první půli zaskočili důraznou hrou, se kterou jsme měli problémy. Oba celky si vytvořily pár šancí, ale skórovali pouze domácí. Ve druhém poločase jsme hru vyrovnali a povedlo se nám otočit skóre. Vydřeli jsme cenné vítězství a potvrdilo se, že ve Starči to bude pro každého těžké. Děkuji celému mančaftu za bojovný výkon, zvlášť když nám chybělo pár hráčů základní sestavy.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - O. Dvořák [-] (87. R. Ježek [-] ) , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] (69. D. Tomek [-] ) , M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , J. Zejda [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Cibulka [-] (61. P. Kubů [-] ) , P. Pavlíček [-] , L. Horáček [-] , K. Holub [-] , J. Kozák [-] , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , J. Holub [-] , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-]

ŽK: 44. M. Vodička , 70. J. Rambousek - 53. L. Horáček , 68. J. Kozák .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: BULA Nikola - HOLÍK David, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.