T. Loup 48.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velké Bíteši se body dělily


Branky


0

Nedvědice díky Vašíčkovi ve Velké Bíteši vedla. Domácí však těsně po přestávce srovnali a oba týmy tak berou po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vašíček poslal hosty do vedení

Rezerva Velké Bíteše od třetího kola nevyhrála, a to chtěla změnit v zápase s Nedvědicí, která dosud na venkovních hřištích strádala a nezískala ani jeden bod.

 

Hosté přijeli s jasnou taktikou, a to neinkasovat. Domácí s jejich stylem hry měli obrovské problémy a nedokázali se prosadit. Před brankou Michala Tužinského se událo pouze několik závarů, ale k přímému ohrožení jeho branky nedošlo. Nedvědičtí čekali na rychlé protiútoky. Jeden takový podnikli hosté ve 40. minutě, následoval rohový kop, který do sítě usměrnil Martin Vašíček a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Do kabin tak odcházeli s vedením v kapse hosté, kteří vytěžili z minima maximum.

Loup těsně po přestávce vyrovnal

Úvod druhé půle patřila domácím, kteří záhy vyrovnali. Ve 48. minutě střídající Radim Valsa našel z levé strany hřiště přízemním centrem kopačku Tomáše Loupa a ten překonal Tužinského - 1:1. Poté se na hřišti odehrávala stejná partie jako v prvním poločase utkání. Nedvědičtí zahrozili pouze Škutchanovou střelou, ale Pelán byl na místě. Hosté spoléhali na pevnou organizovanou defenzivu, a to jim na domácí stačilo. Ti se sice snažili o vstřelení vítězné branky, ale v sobotním odpoledni jim to nebylo přáno. Spokojenější tak odjížděli s cenným bodem z venkovního hřiště hosté z Nedvědice.

 

Bítešskou rezervu čeká v příštím zápase derby s Měřínem. Nedvědice na domácím pažitu přivítá ve velké formě hrající Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas se odehrával na těžkém podmáčeném terénu. V prvním poločasu byla hra relativně vyrovnaná, domácí ofenziva nám však místy dělala velké problémy. Nicméně jsme neinkasovali, a naopak jsme sami v 41. minutě vstřelili vedoucí gól. Úvod druhého poločasu se nám jako po několikáté nepovedl, když jsme nezachytili útok domácích. Od této chvíle byl po zbytek zápasu jednoznačně lepší domácí tým. Po celém průběhu utkání je tak remíza úspěchem.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] , O. Švanda [-] , O. Suchý [-] , L. Kopáček [-] - O. Bartošek [-] , M. Klusák [-] , T. Loup [-] (78. L. Pelikán [-] ) , M. Šimončič [-] (46. R. Valsa [-] ) , T. Mrňa [-] - T. Dobeš [-] (64. J. Jelínek [-] ) -

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] , M. Havlíček [-] , J. Burýšek [-] , F. Škutchan [-] , J. Veselský [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] (85. D. Mareš [-] )

ŽK: 47. M. Pelán - 72. D. Bracek , 83. Z. Prudký , 90. V. Štefka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - KRONDRÁF Jan, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.