2:2
(0:0)
63. M. Klusák
71. M. Klusák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štěpánově se zrodila remíza


Branky


62. R. Hrubeš , 83. J. Veselský - 63. M. Klusák , 71. M. Klusák (p.)
0

Štěpánov chtěl navázat na výhru s Nedvědicí, ale Bítešští si po zásluze odvezli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Štěpánov chtěl navázat na výhru v derby s Nedvědicí. Velká Bíteš před týdnem těsně doma padla se silnými Rapoticemi.

 

První poločas se odehrál ve velice svižném tempu, ale Libor Dinga ani Karel Janoušek míč za svá záda nepustili. Hrálo se nahoru dolů, ale branky začaly padat až po změně stran.

Jan Veselský zařídil domácím bod

Domácí Štěpánov šel do vedení krátce po hodině hry, když po rychle zahrané standardní situaci vrátil míč Tomáš Richter do malého vápna, kde se nejlépe zorientoval Roman Hrubeš a otevřel skóre zápasu - 1:0. Vzápětí však bylo vyrovnáno. Odražený míč uklidil z hranice velkého vápna do sítě Michal Klusák - 1:1. V 71. minutě domácí zbytečně faulovali ve vápně a rozhodčí Hořínek odpískal penaltu pro hosty, se kterou si poradil Klusák a vsítil tak svoji druhou branku v zápase - 1:2. V 79. minutě uviděl druhou žlutou kartu v zápase bítešský Martin Švanda a musel odejít do kabin. To domácí nakopli a hned po třech minutách využili přesilovku, když se střelou z pravé strany prosadil Jan Veselský a nedal Janouškovi šanci - 2:2. Štěpánov i nadále pokračoval v tlaku, ten však ukončila červená karta, kterou inkasoval střelec první branky domácích Karel Hrubeš. Oba týmy tak dohrávaly v deseti a na nerozhodném výsledku se už v závěru nic nezměnilo.

 

Štěpánov tak po nepovedném startu do soutěže bodoval podruhé v řadě a v příštím kole zajíždí k dalšímu okresnímu derby do Měřína. Rezerva Velké Bíteše čeká na tří bodový zisk tři kola, a to se pokusí zlomit v příštím kole, kdy hostí Nedvědici.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš B
Oldřich Suchý (hráč): Vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Hrozili jsme především ze standardních situací, které nám, ale až neuvěřitelně pochytal výborný brankář domácích. Zasloužená remíza.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - O. Hrubeš [-] , J. Šikula [-] , J. Veselský [-] , D. Kintr [-] , D. Fiala [-] , V. Kovalchuk [-] , O. Nečesánek [-] , M. Novák [-] , R. Hrubeš [-] , T. Richter [-]

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - T. Kudýn [-] , M. Paprskář [-] , O. Švanda [-] , O. Suchý [-] - M. Klusák [-] , T. Loup [-] (73. L. Pelikán [-] ) , O. Bartošek [-] , M. Švanda [-] , O. Říha [-] (77. L. Koláček [-] ) - T. Dobeš [-] -

ŽK: 16. O. Nečesánek , 39. D. Fiala , 47. V. Kovalchuk , 77. R. Hrubeš - 39. T. Dobeš , 49. M. Švanda . ČK: 88. R. Hrubeš - 79. M. Švanda .
Hráči zápasu: L. Dinga - M. Klusák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - PAVLAS Jiří, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.