Rapotice udolaly bítešskou rezervu


Branky


0

Na obou stranách se dvakrát prosadili Ondrák s Michalem Sobotkou. O rapotické výhře rozhodl deset minut před koncem Zdeněk Mucha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Velká Bíteš chtěla potvrdit cenný bod z Rantířova. Rapotice po nepřesvědčivém startu do nového ročníku zvládly s přehledem dva domácí duely a do Velké Bíteše tak odjely dobře naladěny.

 

V prvním poločase zápasu se hrála vyrovnaná partie. Skóre otevřel ve 34. minutě kanonýr Michal Sobotka, který nedal Janouškovi v domácí bráně šanci - 0:1. Chvíli na to bylo srovnáno, když Jiří Ondrák zužitkoval Paprskářův centr a překonal Tomáše Laše - 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Hosté v závěru rozhodli

Druhá polovina začala lépe pro domácí, když Tomáš Laš podběhl centr, který před branku vrátil Tomáš Mrňa a Jiří Ondrák si tak připsal druhou trefu v zápase. O pět minut později Mrňa zasáhl míč na brankové čáře rukou a šel pod sprchy. Penalty se chopil tradiční exekutor Milan Laš, ale domácí bránu vůbec netrefil. Hosté se prosadili až v 65. minutě, po kuriózní situaci šel Michal Sobotka sám na branku a srovnal na 2:2. „Vraceli jsme míč gólmanovi k rozehrávce, Sobotka jej převzal a dal gól, my jsme vůbec nehráli. Bohužel i sudí považoval naše posunutí míče za rozehrávku a gól uznal,“ kroutil hlavou hrající trenér Velké Bíteše Oldřich Suchý. Od té chvíle se utkání vyhrotilo, Rapotice jej v závěru dokázaly urvat pro sebe, deset minut před koncem se prosadil Zdeněk Mucha a svému týmu zajistil tři body. 

 

Bítěšští se v příštím kole představí ve Štěpánově. Rapotice se pokusí protáhnout svoji vítěznou sérii na domácím trávníku s Jiskrou Měřín.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Na těžkém terénu se hrálo solidní utkání se zajímavou zápletkou, kterému by podle mého soudu slušela spíše remíza. Chtěl bych pochválit mužstvo, že i v deseti lidech bojovalo do konce, alespoň o zisk jednoho bodu.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Připravovali jsme se na těžký zápas, což se potvrdilo. Na velmi nekvalitním povrchu se hrálo bojovné utkání, které nepostrádalo tempo. Během celého zápasu na nás byla vidět větší chuť po vítězství. Bohužel jsme soupeře sami dostali do hry dvě identickými chybami v obraně. Na rozdíl od domácích jsme v závěru duelu udrželi nervy na uzdě a dokázali jsme přidat vítěznou třetí branku. Bíteš ve druhé půli i po vyloučení hrozila z brejků, které jsme naštěstí přežili. Tohoto vítězství si velmi ceníme.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - HROMÁDKA Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.