2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bíteše zdolalo Velký Beranov


Branky


37. T. Loup , 44. T. Dobeš
0

Bítešský B tým si v 1. kole poradil s Velkým Beranovem a do nové sezóny tak vstoupil ziskem tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Na stadion do Velké Bíteše přijel Velký Beranov, který chtěl navázat na úspěšné pohárové tažení, když vyřadil Luka nad Jihlavou i Sokol Košetice a probojoval se tak až do semifinále Ježek Cupu, kde se střetne s átřídním Pacovem.

 

V sobotním odpoledni a velkém vedru se hrál v poli vyrovnaný zápas, který rozhodly dvě branky domácích v závěrů první půle. Ve 37. minutě poslal domácí obránce dlouhý nákop za obranu Velkého Beranova, na ten si z hloubky pole naběhl Tomáš Loup a svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil – 1:0. Těsně před přestávkou hostující stoper nezpracoval lehký míč, čehož využila posila Velké Bíteše Tomáš Dobeš a také on tváří tvář novicovi v brance hostů Markovi Dvorskému nezaváhal – 2:0. Domácí tak vsítili klasický gól do šatny.

Ve druhém poločase branka nepadla

Velká Bíteš do druhé půle vstoupila s cílem uhlídat si svůj náskok, a to se jí i přes snahu hostů z Velkého Beranova podařilo, ti sice domácí zatlačili, ale k brankovému vyjádření to nevedlo. Domácí naopak hrozili z rychlých protiútoků, ale Dvorského již nepřekonali. Zápas tak skončil výhrou domácích v poměru 2:0.

 

Velká Bíteš tak pojede ve druhém kole na hřiště Luk nad Jihlavou poměrně v klidu. Velký Beranov čeká těžký domácí duel s Jiskrou Měřín.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): V úmorném vedru se hrál vyrovnaný zápas. V prvním poločase se nám podařilo potrestat chyby soupeře. Ve druhé půli jsme si až na několik málo zaváhání počínali jistě a vedení si pohlídali. Škoda jen, že jsme nevstřelili uklidňující třetí branku, šance jsme na to měli.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): První poločas byl herně vyrovnaný, domácí však dokázali naše chyby, zejména tu druhou potrestat. Po obrátce se náš výkon maličko zlepšil. Šance na srovnání jsme měli, bohužel jsme je nevyřešili správně nebo je pochytal domácí gólman. Domácí čekali na brejky, kterými nás mohli definitivně zlomit, ale ani oni si nevedli lépe. Sezónu jsme nezačali kompletní a na naší hře to bylo znát.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - M. Švanda [-] (58. M. Paprskář [-] ) , O. Švanda [-] , L. Kopáček [-] , J. Ondrák [-] (46. L. Pelikán [-] ) - J. Horký [-] , T. Loup [-] , M. Klusák [-] (73. P. Rosendorf [-] ) , T. Nekuda [-] - J. Jelínek [-] , T. Dobeš [-] -

TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - M. Vrtal [-] , T. Matějíček [-] , M. Křenek [-] , M. Neshyba [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Hecht [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 56. T. Matějíček , 80. M. Křenek , 87. J. Štumar .
Hráči zápasu: L. Kopáček , T. Loup - R. Kittler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: INVALD Lukáš - BÍLEK Zdeněk, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.