3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Splněný sen šebkovického celku, který doma zaslouženě uhrál tři body


Branky


22. V. Říha (p.) , 74. P. Kotačka , 89. M. Chytra - 26. P. Juračka
0

Šebkovičtí fotbalisté už potřebovali po delší době brát všechny tři body. Dobře si uvědomují, že se tabulka mění každým okamžikem, a proto se musí snažit, seč jim síly stačí. Ačkoli tento úkol vzali zodpovědně, tým z Moravce jim jej v nedělním zápase v žádném případě neusnadňoval. Z mače plného všelijakých proměněných i neproměněných šancí ale nakonec jako vítězově vyšli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční nadšení a branky na obou stranách

Domácí šebkovický tým se na zápas s Moravcem připravoval opravdu pečlivě. Po těsných porážkách a remízách z posledních kol už potřeboval bodovat opět naplno, aby jeho hráčům takříkajíc nezačalo téct do bot.

 

Úkol získat na domácí půdě vysněné tři body vzali kluci pevně do svých rukou.

 

Už ve 22. minutě poslal šebkovické hochy do vedení Václav Říha, když ve vápně proměnil pokutový kop. Radost z gólu ale domácím nevydržela dlouho.

 

Hned ve 26. minutě se na brankáře Klubala po dlouhém nákopu řítil hostující Petr Juračka, který ze souboje vyšel vítězně, a do prázdné branky vyrovnal bez sebemenších problémů.

Drama až do posledních minut

Úvod druhé půle patřil týmu z Moravce, jež díky své důraznější hře přidělával mužstvu z Šebkovic problémy.

 

První šance skórovat přišla už v 51. minutě, ale téměř jistý gól se nakonec Klubalovi podařilo vytěsnit.

 

Další příležitost pro Moravec přišla o deset minut později, ovšem také tuto střelu, tentokrát z trestného kopu, se podařilo vyrazit. Před další brankou zachránila Šebkovice tyč.

 

V nadcházejících minutách hřiště patřilo Šebkovickým. Po přečkání krušných chvil se osmělili a na trestný kop si za obranu hostí zaběhl Pavel Kotačka, odkud střílel hlavou na vzdálenější tyč, čímž poslal svůj tým opět do vedení.

 

Mužstvo z Moravce hru nevzdalo, naopak pokračovalo ve své agresivní hře a snažilo se o vyrovnání, avšak žádnou další vyloženou šanci si už nepřipravilo.

 

Během posledních minutek neudržel jinak bezchybný Pokorný prudší nákop domácího celku, a před ním dotírající Martin Chytra tak neměl problém zpečetit konečný výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - K. Busta [-] , M. Hobza [-] , D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] (77. M. Pecka [-] ) , D. Kašpárek [-] , Z. Přibil [-] , D. Večeřa [-] , M. Chytra [-] (89. T. Kotačka [-] ) , V. Říha [-] , P. Kotačka [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Štěpánek [-] , L. Šebek [-] , T. Christian [-] (87. L. Broža [-] ) , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , O. Urbánek [-] (83. P. Kudiovský [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-] (34. J. Kachlík [-] )

ŽK: 17. M. Chytra , 27. D. Karásek , 56. Š. Dvořák - 19. P. Juračka , 36. J. Kachlík , 56. T. Toufar , 60. L. Šebek .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - PETR Zdeněk, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.