Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

FOTO: Ptení nemělo v Určicích nárok


Branky


0

V neděli 13 dubna bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání prvního kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem FC Ptení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Určice byly od úvodního hvizdu jednoznačně lepším mužstvem, což také dokázaly velmi rychle vyjádřit golově. První branku vstřelil v 8. minutě nejstarší hráč na hřišti - Kouřil. Dvě minuty na to z  hranici velkého vápna vystřelil z oleje Vodák a míč se od tyče odrazil do sítě - 2:0.

 

V 16. minutě rozehrával  trestný kop z uctihodné vzdálenosti Vodák tak perfektně, že míč po jeho střele skončil potřetí za zády golmana Langa. Za daného stavu domácí poněkud herně polevili a dovolili hostům několikrát ohrozit svoji branku. Nejblíže ke vstřelení gólu byl ve 22. minutě Nevrla, ale míč z jeho kopačky zkrotil u tyče brankář Pokorný. Těsně před přestávkou se hosté přece jen gólu dočkali. Obrana nechala Dospivovi příliš prostoru na to aby vystřelil, gólman sice na míč rukama dosáhl, ale mimo tři tyče jej vytěsnit nedokázal.

 

Úvod druhého poločasu vyšel domácím parádně. Po rohovém kopu se míč odrazil před Vodáka, který bombou mířenou do prostřed branky zvýšil vedení svého mužstva na 4:1. V dalším průběhu hry měli míč častěji na kopačkách domácí. Ovšem i hosté dokázali několikrát zahrozit. Gólově se však prosadit nedokázali. Jednou nastřelili tyč a 2x nechali vyniknout gólmana Pokorného. Konečnou podobu výsledku dali v 90. minutě domácí. Na centr za obranu si naběhl Krajíček, z pozice pravého křídla poslal míč ke vzdálenější tyči, kde číhal Dračka a mířil přesně -5:1.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Grulich [-] , L. Nakládal [-] , P. Muzikář [-] (56. T. Ježek [-] ) , P. Mlčoch [-] - M. Bureš [-] , V. Šťastný [-] , P. Vodák [-] (63. J. Dračka [-] ) , V. Krajíček [-] - J. Kouřil [-] (74. F. Pavlů [-] ) , M. Šnajdr [-] (46. K. Žáček [-] )

FC Ptení
T. Lang [-] - J. Vyroubal [-] (66. L. Jergl [-] ) , O. Peterka [-] , J. Hrabal [-] , M. Kohout [-] (87. V. Přikryl [-] ) , O. Látal [-] - L. Holinka [-] , S. Doležel [-] (71. V. Porteš [-] ) , T. Nevrla [-] - J. Sekanina [-] (46. M. Doležel [-] ) , O. Dospiva [-] (84. T. Sekanina [-] )

ŽK: 25. L. Nakládal , 38. P. Muzikář - 11. M. Kohout , 17. J. Sekanina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PEŘINA Pavel - DUDA Pavel, HANÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.