3:1
(1:1)
33. J. Walter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelec si poradil s Čechovicemi


Branky


43. A. Móri , 71. M. Žídek , 90. M. Žídek - 33. J. Walter (p.)
0

Ve 12. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Kostelci domácí jedenáctka proti hráčům z Čechovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý den pršelo, přesto byl trávník v solidním stavu. Po úvodním hvizdu rozhodčího, jako mávnutím kouzelného proutku, pršet přestalo. V první půli si obě mužstva vypracovala několik nadějných příležitostí. Zmíním alespoň po jedné na obou stranách. Po půlhodině hry vystřelil domácí hráč Móry a míč z jeho kopačky prosvištěl těsně vedle brankové konstrukce do autu. Na druhé straně nechal Zatloukal vyniknout gólmana Vítka. V 33. minutě fauloval domácí obránce ve velkém vápně, za což hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl Walter a bezpečně jej proměnil. Domácí dokázali vyrovnat stav gólem do šatny.

 

Po rohovém kopu se o něj postaral Móry. Po přestávce měli mírně navrch domácí. Hosté se snažili pokořit Kostelec z postupných útoků, nebo ze standardních situací, nakopáváním míčů do šestnáctky, ale obrana v čele s brankářem si s tím dokázala poradit. V 71. minutě se do malého vápna hostujícího mužstva dostala trojice útočících hráčů, a akci ukončil nekompromisní střelou do sítě Žídek. V poslední minutě utkání si na cent od Móryho naběhl autor druhého gólu Kostelce Žídek, prosadil se v souboji jeden na jednoho a prostřelil brankáře Zelinku, čimž dal výsledku konečnou podobu – 3:1.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané
J. Vítek [-] - A. Móri [-] , J. Vinklárek [-] , R. Ondra [-] (62. M. Lužný [-] ) , J. Holoubek [-] , M. Klimeš [-] , D. Hruban [-] , M. Žídek [-] , T. Langr [-] , O. Chytil [-] , M. Synek [-]

TJ Sokol Čechovice
T. Zelinka [-] - A. Pospíšil [-] , P. Jansa [-] (22. T. Novák [-] ) , J. Veselý [-] , T. Lakomý [-] , T. Zatloukal [-] , R. Muzikant [-] (77. J. Nejedlý [-] ) , J. Walter [-] , F. Kolečkář [-] , P. Haluza [-] (46. M. Hatle [-] ) , L. Koláček [-]

ŽK: 83. M. Klimeš - 52. J. Veselý , 64. T. Novák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: LIZNA Oldřich - VEDRAL Roman, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.