5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnečtí se doma s fanoušky rozloučili vítězstvím


Branky


0

V sobotu na domácím hrišti přívílali fulnečtí hosty z Kopřivnice, kteří příjeli s jasným cílem zabodovat....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance se nehraje

Poslední podzimní utkání před domácím fulnefckým publikem začali lépe hosté.

Po nepříliš záživné desetiminutovce měli hosté z Kopřivnice dvě obrovské příležitosti. Hostující Závodný netrefil bránu a o chvíli později selhal asi v největší šanci hostí jeho parťák z útoku Ollender, ten po samostatném úniku středem hřiště nechal vynikout skvělým zákrokem domácího obránce.

Od této chvíle mělo domácí mužstvo zápas pod kontrolou z čehož také  pramenil první gól utkání. Běžela 40. minuta utkání, když z pravé strany krásně nacentroval Michal Kovář, jeho centr si na zadní tyči našel Ďurica a koníčkem nedal hostujícímu obránci šanci 1:0.

Domácí byka silnějsí na míči, stále v pohybu bez zbytečného držení míče a agresivnější v zakončení. 

Už se zdálo, že se půjde do kabin za jednogólového vedení domácích, ale s tím se nesmířil domácí Černín, který podél gólmana zužitkoval přihrávku Ďurici 2:0.

 

Domácím druhé poločasy vychází

Druhý poločas začalo fulnecké mužstvo ostřelováním Kopřivnické svatyně. Což se jim vyplatilo....

V 51. minutě si připsal druhý gól v utkání Ďurica 3:0. Za devět minut doklepával pokus Černína dobíhající Krása 4:0. 

Domácí prostřídali 5 borců a jejich tlak se otupil, ale týmu z Kopřivnice již nezbývalo dostatek sil na zkorigování výsledku, škoda neproměněných šancí z prvnícho poločasu. Možná by mohli domácím narušit jejich herní pohodu, ale ve fotbale, se na šance nehraje.

Neuběhly ani 2 minuty kdy se po rohu zahrávaném Špitalíkem ocitl úplně sám v pětce Murin 5:0.

 

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek, FC Kopřivnice



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: ...první poločas jsme nezačali nejlépe. Vázla nám kombinace, přihrávky a nehráli jsme vůbec to co jsme si před zápasem v kabině řekli. Hosté byli v úvodu zápasu lepší na míči a ještě že nevyužili své dvě velké šance, které si vypracovali. Až ke konci poločasu, kdy jsme dali dvě krásné branky jsme se uklidnili. O přestávce jsme si řekli, že to tak nepůjde a že se musíme zlepšit směrem dopředu. Druhý poločas už byl z naší strany lepší a vyústěním byli ještě tři pěkné branky v síti soupeře. Dík patří hráčům za bojovnost a předvedený výkon. Sezóna však ještě nekončí a už se musíme připravovat na dva poslední venkovní těžké zápasy, které chceme zvládnout...




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - O. Murin [-] , V. Lachký [-] , R. Krása [-] - J. Černín [-] (83. P. Jurča [-] ) , J. Špitalík [-] , M. Kovář [-] (77. J. Šesták [-] ) , M. Houfek [-] (60. J. Zalacko [-] ) , J. Stratil [-] - P. Ďurica [-] (77. J. Štefek [-] ) , J. Šesták [-] (68. L. Vašina [-] )

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Mička [-] , M. Košárek [-] , J. Okřesík [-] - M. Makový [-] , J. Špaček [-] , J. Závodný [-] - R. Hanzelka [-] (58. F. Šajtar [-] ) , J. Ollender [-] , P. Marek [-] (77. T. Makový [-] ) , M. Kapsa [-] (60. D. Hruška [-] )

ŽK: 18. J. Ollender , 53. J. Závodný , 74. M. Mička , 90. J. Okřesík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: JANEČEK Jan - ŽÁČEK Marek, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.