D. Kocián 67. (p.)
1:1
(0:0)
90. M. Hrubý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi třetí Tichou a čtvrtým Mořkovem padaly góly pouze z penalt


Branky


67. D. Kocián (p.) - 90. M. Hrubý (p.)
0

Napínavou podívanou nabídl duel 11. kola CANIS 1.B třídy, sk. D mezi Tichou a Mořkovem. Souboj tabulkových sousedů nakonec vítěze nepoznal, když skončil nerozhodně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Do utkání vstoupili lépe domácí, když se ve dvou slibných šancích ocitl Mička, jenž na hrotu podruhé nahradil zdravotně indisponovaného Ondřeje Švrčka. V osmé minutě pálil z hranice malého vápna přímo do brankáře Pospěcha a po čtvrthodině hry si při samostatnému úniku na poslední chvíli ukopl míč.

Ve 26. minutě byl blízko otevření skóre Petřík, ale po nabídce Tomáše Janáče hlavou těsně minul horní růžek. O pár desítek vteřin později se naopak poprvé předvedli hosté, když se před pokutovým územím uvolnil Bajger, avšak s jeho ranou k tyči si Pikulík dokázal nadvakrát poradit.

Zápas, v němž kralovaly organizované obrany, nenabízel mnoho šancí. Přesto se ještě před odchodem do kabin mohlo skóre změnit. Po Bajgerově rohovém kopu se k odraženému míči dostal Hromádka, jenž však nezachoval chladnou hlavu a svoji pumelici nasměroval nad horní tyč.

Oba góly padly z pokutových kopů

Divácky nejatraktivnější pasáž byla k vidění mezi 60. - 70. minutou. Po ideální přihrávce Poledníka mohl skórovat Erle, ale Pikulík mu včas zmenšil střelecký úhel. Na opačné straně hřiště se uvolnil Dominik Kocián, jehož následný centr poslal Tomáš Janáč hlavou přesně do rukavic přesouvajícího se Pospěcha.

V 67. minutě už se však skóre měnilo. Dvojnásobnou porci smůly si v ní vybral Tomáš Kučera, jenž nejprve ve skluzu zastavil rukou střelu Blažka a následně poslal forvarda Tiché k zemi. Rozhodčí Hnila tak ukázal na penaltový puntík, z něhož Dominik Kocián bez výraznějších problémů otevřel gólový účet – 1:0.

Nejtěsnější vedení ale Janáčův tým nakonec neudržel. V nastaveném čase se totiž k nelibosti domácích příznivců dočkali pokutového kopu také hosté, když po střetu se střídajícím Matějem Vaňkem skončil na trávníku Machač. Rovněž Hrubý nezaváhal, čímž upravil na konečných 1:1.

 

Zdroj: webové stránky SK Tichá

Foto: SK Tichá/Markéta Tabachová



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , T. Janáč [-] , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] , P. Fojtík [-] (70. M. Vaněk [-] ) , J. Míčka [-] , M. Tománek [-] (56. R. Blažek [-] ) , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] (84. O. Švrček [-] ) , M. Matúš [-] (24. J. Závodný [-] )

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - V. Erle [-] (78. P. Kučera [-] ) , M. Bajger [-] , M. Hrubý [-] , L. Černoch [-] (62. J. Poledník [-] ) , M. Pop [-] , T. Kunc [-] , M. Machač [-] , T. Kučera [-] , Z. Hromádka [-] , M. Galia [-]

ŽK: 49. R. Švrček , 53. R. Sládeček , 84. V. Pikulík - 32. M. Machač , 46. L. Černoch , 67. Z. Hromádka , 86. M. Pop , 90. J. Pospěch .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HNILA Martin - KUBÁNEK Radek, FIEBER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.