1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mořkov si odvezl všechny body


Branky


62. M. Dušík - 25. M. Pop , 42. M. Hrubý , 53. L. Černoch
0

Možná i výhra z minulého kola pomohla hostům z Mořkova, že do Ostravice přijeli v lepším rozpoležení a podařilo se jim tam vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Fotbalisté Ostravice nastoupili v sobotu před svými diváky, hostili celek z Mořkova.

Hosté byli před tímto zápasem rozhodně v lepším rozpoložení, jelikož si zlepšil skóre v minulém kole v Pustějově, který porazili vysoko 7:0.

Sokol Ostravice má viditelné problémy, nedaří se jim souhra, útok se neprosazuje a obrana hraje téměř každý zápas v jiném složení.

Což se potvrdilo i v tomto zápase kdy je hosté z Mořkova dokázali porazit.

 

Hlavně v prvním poločas domácím nevyšel a tak si hosté vypracoval náskok 2:0. Což je momentálně Ostravická klasika, jelikož třetí prohra v sezóně se opět rodila již z poločasového výsledku 2:0 pro soupeře. 

Ostravice nepřidala ani jednu branku

I když Ostravici tentokrát chyběli obránci Jucha s M. Ledvoněm, zraněný kapitán Stonavský i Jandek a útočník Němec, má kádr dostatečně široký na to, aby to jiní hráči zvládli.

Bohužel se jim to ani v druhém poločase nepovedlo. Nyní je čeká důležitý zápas v Odrách, které také zažívají nepovedený vstup do soutěže a mají dokonce jen tři body. Jedinou branku Ostravice vsítil bohužel už za stavu 0:3 mladík Dušík, který si připsal první branku za svůj tým a nevedl si ve středu zálohy vůbec špatně.

 

Kdy jindy se odrazit k lepším výsledkům, než se o to pokusit v dalším zápase.


Zdroj: webové stránky TJ Sokol Ostravice



Sestavy


TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - J. Rozkydal [-] (46. J. Zajac [-] ) , L. Sloboda [-] (60. V. Mendrek [-] ) , A. Platoš [-] , P. Stýskala [-] , M. Dušík [-] , R. Přasličák [-] , L. Ledvoň [-] (80. P. Velička [-] ) , T. Horňák [-] , J. Pavelec [-] , M. Stonavský [-] (76. D. Žižka [-] )

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - M. Bajger [-] , M. Hrubý [-] , J. Stecula [-] (89. M. Vahalík [-] ) , L. Černoch [-] , M. Pop [-] (46. P. Kučera [-] ) , T. Kunc [-] , V. Erle [-] (79. J. Poledník [-] ) , T. Kučera [-] , Z. Hromádka [-] , M. Galia [-]

ŽK: 42. J. Rozkydal , 59. P. Stýskala - 59. L. Černoch , 86. M. Galia , 87. J. Stecula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - TVARDEK Erik, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.