Výhru nad Fryčovicemi řídili obránci


Branky


10. P. Ďurica , 15. J. Šesták , 24. O. Murin , 65. R. Krása , 68. O. Murin , 79. O. Murin , 83. M. Houfek
0

 

 

I ve třetím domácím utkání zůstaly všechny body doma. Hattrickem do sítě hostů se blýskl exligový "Olda" Murin. Že jsou opravdoví střelci, opět prokázalo útočné duo Šesták – Ďurica.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Započaly gólové hody

Ihned po úvodním hvizdu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry… už v 10. minutě se trefil Petr Ďurica, kdy po přehození gólmana měl jednoduchou úlohu umístit míč do prázdné brány a tím započal gólové hody Fulneku.

V 15. minutě se trefil Honza Šesták, když mu Ďurica sklepl centrovaný míč a on přehodil brankáře, poslední gól v prvním poločase přidal Ondra Murin, po rohovém kopu hlavou.

Opět 7 gólový příděl

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, kdy Fulnek nastoupil v plné síle a nedal tak hotujícím Fryčovicím téměř žádnou šanci.

V 65. minutě se k míči dostal Radim Krása kdy z dálky trefil tyč, tyč a míč zapadl do brány, ihned po 3. minutách ho následoval znovu Ondra Murin, který se potřetí trefil v 79. Minutě a tím zkompletoval hattrick. Dílo bylo dokonáno v 83. minutě kdy se do brány hostujících trefil Michal Houfek a Fulnek již podruhé v této sezóně nadělil hostujícímu mužstvu 7 gólový příděl…

Hráči Fryčovic zahrozili až v 90. minutě kdy se dostali před bránu domacího celku, ale gólman se nenechal překvapit a pohotovým zákrokem si udržel čisté konto.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Facebook Fotbal Fulnek: Pochvalu zaslouží celý tým, který si poradil s nepříjemným počasím a bavil diváka po celou dobu utkání. Tímto bychom chtěli poděkovat lidem, kteří vážili cestu na toto utkání a budeme doufat, že nás přijdou podpořit i v následujících zápasech! Moc si toho vážíme!




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , O. Murin [-] , V. Lachký [-] , R. Krása [-] (70. L. Kocún [-] ) - J. Špitalík [-] , M. Kovář [-] (78. J. Zalacko [-] ) , L. Vašina [-] (64. M. Houfek [-] ) , J. Černín [-] - P. Ďurica [-] (85. R. Staník [-] ) , J. Šesták [-] (82. P. Jurča [-] )

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - R. Koloničný [-] , J. Masopust [-] (46. A. Georgiovský [-] ) , J. Šponiar [-] , L. Staněk [-] , L. Nevlud [-] , A. Holub [-] , M. Ďurica [-] , N. Avetisyan [-] , I. Vrtný [-] , A. Žídek [-]

ŽK: 76. I. Vrtný , 81. L. Nevlud .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - CHLEBOVSKÝ Bohumír, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.