0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Škoda neproměněných šancí


Branky


0

Hodnocení zápasu z pohledu trenéra FC Kopřivnice pana Svatopluka Chrobáka....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za letního, horkého počasí nastupovala obě mužstva k derby utkání, které se hrálo současně s probíhající Kopřivnickou poutí... 

Hosté byli prvních 20 minut nebezpečnější a dvakrát zahrozili střelami, které se otřely do vnějších tyčí domácí branky. Naši borci kontrolovali míč v 28. minutě, kdy se v pokutovém území protáhl Honza Ollender a naservíroval Jirkovi Závodnému šanci, kterou bohužel Jirka zazdil. Další jeho střelu v 31. minutě vyrazil hostující gólman na roh. V 36. minutě vyvezl míč Mira Košárek a střelu z 22metrů gólman hostí ukryl ve své náruči.

Ve druhém poločase jsme hosty jasně přehrávali a vytvořili jsme si řadu 100% šancí, ale bohužel chybělo kvalitní zakončení a trocha fotbalového štěstíčka. Běžela 46. minuta a v pokutovém území zbrkle zakončil Daniel Hruška po dlouhém pasu (mohl si zpracovat míč a postupovat sám na gólmana), další šance z kategorie tutovek nastala o 2 minuty později, kdy ze 4 metrů trestuhodně přestřelil Radek Hanzelka. V 53. minutě z výhodné pozice přestřelil Michal Mička, v 58. minutě to byl Jirka Závodný, který minul hostující branku. Hosté přežili 20. minutový tlak a nám postupně dělalo potíže dostat se do organizované obrany postupným útokem. Za zmínku ještě stojí několik překombinovaných herních situací (Jirka Závodny, Honza Ollender), dlouhé držení míče bez překvapivé finální přihrávky a kvalitního zakončení. Hosté ještě zahrozili rychlým protiútokem v 89. minutě, který jsme hasili jen faulem za cenu žluté karty (Tomáš Makový). Rozhodčí dále neprodlužoval díky několika polehávajícím hráčům na obou stranách z důvodu úbytku kationtů - hořčík v těle (svalové křeče).

Stále nejsme kompletní, scházeli - zraněný Milan Štěpán, nemocný Honza Špaček, potrestaný Petr Okřesík a dovolenkující Radek Petráš.

 

Zdroj: klubové facebook stránky

 



Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - J. Okřesík [-] , M. Košárek [-] (90. P. Marek [-] ) - M. Hradečný [-] (65. D. Hostinský [-] ) , T. Nenutil [-] - R. Hanzelka [-] (69. F. Kudělka [-] ) , J. Ollender [-] , J. Závodný [-] , D. Hruška [-] - M. Mička [-] , M. Makový [-] (88. T. Makový [-] )

TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - M. Bajger [-] , M. Hrubý [-] , J. Poledník [-] (74. J. Stecula [-] ) , L. Černoch [-] , M. Pop [-] , T. Kunc [-] , M. Machač [-] , T. Kučera [-] , Z. Hromádka [-] , M. Galia [-] (60. V. Erle [-] )

ŽK: 25. J. Okřesík , 90. T. Makový - 59. M. Bajger , 61. V. Erle .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: MACHALA Petr - FOLVARČNÝ Adam, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.