2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané po dlouhé době vyhráli doma


Branky


0

Domácí po pěti porážkách v domácích utkáních, vybojovali konečně tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání průměrné úrovní, když nervozita svazovala nohy oběma týmům, moc k vidění nebylo. I když si oba týmy vytvořili několik brankových příležitostí, byli brankaři obou mužstev většinou proti. Jižané šli do vedení v 18´, když střelu Válka tečoval obránce hostu do protipohybu hostujícího brankáře. V 30´ mněl šanci na zvýšení náskoku Žila, ale brankář hostu předvedl neskutečný zákrok a zabránil brance. Hosté hrozili z ojedinělých protiútoků, ale díky nepřesné střelbě neskórovali.

 

Obraz hry se v druhém poločase příliš nezměnil. V 62´ zvyšoval, náskok domácích Žila, když až na podruhé překonal ležícího brankáře hostu. Zdálo se, že domácí dokráčejí bez problému do vítězného konce. Vše však změnila 70´, když hosté snížili Chmelařem Radkem na 2:1. Od této chvíle se všichni domácí příznivci obávali o konečný výsledek. Nakonec domácí vydřeli konečné vítězství a se ziskem 19 bodů po podzimu. Hráčům jižanům přejeme do jarní sezóny kvalitní přípravu a lepší výsledky. A fanouškům děkujeme za jejích návštěvy na domácích utkáních.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - J. Šimko [-] , F. Zima [-] , M. Kubačák [-] (46. P. Strempek [-] ) , R. Stojan [-] - J. Němec [-] (84. Z. Malošík [-] ) , J. Žila [-] , J. Válek [-] - M. Gaži [-] (76. M. Bober [-] ) , M. Prokeš [-] , F. Gaži [-] -

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - T. Gazdík [-] , V. Štěpán [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (79. V. Mikula [-] ) , A. Pieknik [-] (65. V. Machalla [-] ) , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , T. Plaček [-] , J. Kupka [-] , L. Cigan [-] (33. D. Štverka [-] )

ŽK: 76. J. Válek , 89. Z. Malošík - 69. D. Plaček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BARTEK Libor, SOCHA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.