5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald na Moravě nezaváhal s Dolní Lhotou


Branky


2. J. Huvar , 17. D. Huták , 72. D. Augustýnek (p.) , 86. J. Huvar , 89. J. Huvar - 52. T. Zdražila
0

Fotbalisté Petřvaldu na Moravě, kteří zastupují Novojičínsko v I. B třídě, sk. B, potvrdili domácí formu i proti poslední Dolní Lhotě, kterou vyprovodili po výsledku 5:1. Tak jednoduché, jak napovídá výsledek, to však nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Petřvaldští šli bleskově do vedení, když se po akci Hutáka a Palatického prosadil přesnou ranou Jiří Huvar. V 17. minutě už mohli domácí fandové slavit náskok 2:0, o který se zasloužil vydařenou střelou z otočky devatenáctiletý mladík Huták.

Dolní Lhota však rozhodně nepůsobila odevzdaným dojmem a nedlouho po startu druhého poločasu se po centu a následném přesném zakončení dočkala snížení na 1:2.

 

Pojistku pak přidali domácí až v 72. minutě, kdy byl faulován Palatický a Augustýnek se z nařízené penalty nemýlil. Závěr si pak pro sebe rezervoval kanonýr Jiří Huvar, jenž nejprve zvýšil na 4:1 a v úplném závěru pak obešel dva protihráče, přehodil brankáře a zkompletoval hattrick. 

 

fotbal: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/

 



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] (46. J. Macíček [-] ) , M. Červeňák [-] , M. Hýl [-] , D. Novák [-] , D. Augustýnek [-] (85. A. Noštinský [-] ) , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] (76. J. Hurník [-] ) , D. Huták [-] (65. T. Kotek [-] ) , R. Huvar [-] , J. Musil [-] (89. D. Kroupa [-] )

TJ Sokol Dolní Lhota
J. Pražák [-] - J. Dedek [-] , J. Bedry [-] , J. Zeman [-] (70. J. Hrubý [-] ) , M. Slíž [-] - J. Stošek [-] , R. Křižák [-] , P. Chadziandoniu [-] - M. Vantuch [-] (78. T. Pěchovič [-] ) , T. Zdražila [-] - J. Bedry [-]

ŽK: 52. D. Huták , 79. D. Augustýnek , 81. D. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEIDLER René - JANEČEK Jan, KUBÁNEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.