1:3
(0:2)
20. J. Žila
25. M. Klemiš (vl.)
51. F. Gaži
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemastný výkon Klimkovic


Branky


80. M. Lubojacký - 20. J. Žila , 25. M. Klemiš (vl.) , 51. F. Gaži
0

V dalším domácím utkání jsme na našem hřišti přivítali Ostravu-Jih. Ti se sice nacházeli se třinácti body na desáté příčce, ale deset z těchto bodů získali na hřištích soupeřů, takže se dal opět očekávat těžký zápas, ve kterém nám soupeř body jen tak neodevzdá. Naši muži naopak chtěli před vlastními diváky složit reparát za nepovedené utkání v Petřvaldu. Do brány se po dvou týdnech postavil Michal Bača, u kterého se ukázalo, že jeho zranění nakonec není tak vážné, jak se původně myslelo. Dále se do sestavy vrátil Adam Chobot a po prodělané viróze byl alespoň na lavičce Karel Konečný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl z naší strany slušný. V šesté minutě podnikl útočný výlet Drábek, který zakončil střelou z třiadvaceti metrů a hostující brankář Janoušek musel poprvé rychle na zem. Bohužel to bylo na delší dobu poslední naše ohrožení brány. Hosté hráli účinně v bloku a čekali trpělivě na naše chyby. Jedna taková přišla ve dvacáté minutě a hned skončila gólem. Nejistou rozehrávkou od brány jsme se sami zbytečně dostali pod tlak, který vyvrcholil odkopem na hostujícího Žílu, který stál zhruba čtyřicet metrů od naší brány. Ten si míč zpracoval, kousek navezl a zhruba ze třiceti metrů využil špatného postavení Bači, když poslal míč přes něj do sítě – 0:1.  Aby toho nebylo málo, za pět minut už to bylo o dvě branky. Po zbytečné ztrátě získali hosté vedle naší šestnáctky aut. Ten vytáhlý útočník ve vápně prodloužil za sebe, kde byl úplně volný hostující hráč, který se nerozpakoval a překonal Baču. Míč si navíc ještě ve snaze zablokovat střelu srazil do sítě Klemiš, takže z toho byla vlastní branka – 0:2. V závěrečné desetiminutovce prvního poločasu nejprve Klemiš krásně obešel hned tři hostující hráče, vtrhl do vápna, bohužel poslední hráč hostí zblokoval jeho přihrávku před odkrytou bránu na roh. A pár minut před koncem poločasu, po rohovém kopu, střílel z otočky těsně vedle Bednář.

 

Do druhého poločasu naši hráči začali se zvýšenou aktivitou, jenže místo kontaktní branky se míč zatřepal opět v jejich síti. Běžela padesátá první minuta a ve středu hřiště přišel zbytečně o míč Chobot. Následně si ho našel Filip Gaži, který z dvaceti metrů vypálil nikterak prudce, ale slabší okamžik si vybral Bača, kterému proklouznul míč přes rukavice do sítě – 0:3. Na tento stav zareagovali trenéři dvěma střídáními a ve snaze ještě něco udělat s výsledkem změnili rozestavení na 3-4-3. Od tohoto okamžiku už bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to to naše. Bohužel pro nás měli hosté v bráně vynikajícího Janouška. První dvě šance se obešly ještě bez jeho zásahu. To Strnka posadil centr na hlavu Bednářovi, ten však těsně minul a o pár momentů později si při centru Konečného nesrovnal krok Klemiš a z dobré pozice hlavičkoval mimo. Teprve pak přišly na řadu chvíle golmana Jihu. Na standardní situaci Ambrose si krásně naskočil Šot, po jeho prudké hlavičce k tyči už většina domácích příznivců zvedala ruce, jenže fantastický zákrok vytáhl Janoušek a míč vyškrábnul na roh. Za malou chvíli skončil roh Klemiše na hlavě Bednáře, další prudká hlavička mířila pod břevno, bohužel Janoušek konečky prstů opět vytáhl míč na další roh. V osmdesáté minutě už se konečně urodilo i na domácí straně. Míče se ve vápně zmocnil Marek Lubojacký, z otočky vystřelil levačkou a míč se zastavil a až ve vzdálenějším horním rohu – 1:3.  Našich hráčů bylo najednou plné hřiště a hned za minutu po dalším pěkném centru Konečného, zakončoval akrobaticky Lubojacký, bohužel nad. V osmdesáté osmé minutě jako by demonstroval náš zmar Klemiš, který po centru z pravé strany z pár kroků hlavou poslal míč nad poloodkrytou bránu. A tak utkání skončilo pro naše muže čtvrtou porážkou v sezóně. Jediným pozitivem tak bylo, že se po utkání za hráči zastavil zotavující se Honza Švábík a podpořil je do dalších bojů.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice
Hodnocení trenéra Jana Woznici:: Jsem strašně zklamaný. Že to bude další těžké utkání, to jsme věděli a Ostrava to potvrdila a hrát jen dvacet minut nestačí. Tenhle problém jsme měli i předchozí utkání, ale tentokrát jsme to už nedohnali. My jsme si svou laxností, nedisciplinovaností a bojácností vymyslet v útočné fázi něco kreativního, zápas sami prohráli. Mužstvo přitom nehraje pod žádným tlakem postupu nebo sestupu, a když vidím kreativitu a práci s míčem v tréninku a zápase, tak je to sto a jedna a nedokážu si vysvětlit, čím to je. Navíc oproti začátku sezóny hrají někteří hráči hluboko pod své možnosti a měli by si sáhnout do svědomí, protože v zimě se konkurence ještě zvýší. Poslední dva zápasy nás čekají těžcí soupeři, které jsme však schopni potrápit a urvat body. Musíme však tomu věřit a být odvážní, abychom měli klidnou zimu."




Sestavy


TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Bednář [-] , J. Drábek [-] , R. Krpelík [-] , V. Šot [-] - J. Bajgar [-] (64. V. Strnka [-] ) , A. Chobot [-] (57. K. Konečný [-] ) , M. Klemiš [-] , V. Komár [-] , A. Ambros [-] - M. Lubojacký [-]

FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - M. Kubačák [-] (71. M. Bober [-] ) , F. Zima [-] , R. Stojan [-] , J. Šimko [-] - J. Válek [-] , J. Žila [-] , M. Šlachtovský [-] , M. Mecner [-] - F. Gaži [-] , Z. Malošík [-] (53. D. Mihola [-] ) -

ŽK: 68. J. Drábek , 73. M. Klemiš , 82. R. Krpelík - 12. F. Zima , 87. R. Stojan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MITURA Michal - PODRACKÝ Pavel, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.