4:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald rozhodl o své výhře čtyřmi fíky v první části


Branky


8. T. Kotek , 19. J. Huvar , 31. P. Valík , 36. J. Huvar - 50. M. Gaži , 84. D. Kadlčík
0

Domácí Petřvald nastoupil s odhodláním odčinit svůj nezdar z předchozího utkání doma, prohra s Vřesinou 5:2. Hosté z Ostravy-Jihu přijeli oslabení hlavně o hráče z obrané řady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo opatrně z obou stran se snahou hlavně neudělat chybu v obraně. To vydrželo jen do 8´, když po rohovém kopu obrana jižanu zaváhala a Tomáš Kotek poslal domácí do vedení 1:0. Od této chvíle domácím narostla křídla a získali trvalou územní převahu. Na jejích rychlé a přesné kombinace v dané chvíli nestačili hosté odpovídat. Postupně přibývaly branky v sítí hostů. V 19´minutě Jiří Huvar na 2:0, v 31´ Pavel Valík na 3:0 a  36´Jiří Huvar na 4:0. V této chvíli byli hosté z jihu na pomyslný ručník v ringu.

 

V druhém poločase domácí upustili od své aktivní hry a hlídli si své vedení. To umožnilo jižanům vyrovnat hru v poli, kterou korunovali v 50´ snížením na 4:1 brankou Matěje Gažiho. To bylo ze strany hostu z jihu na dlouhou dobu však vše. V 84´ jižané upravili konečný výsledek na 4:2 brankou Denisa Kadlčíka.

Musíme konstatovat, že vítězství domácích bylo zasloužené.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - T. Kotek [-] , L. Šarina [-] , D. Augustýnek [-] (24. P. Valík [-] ) , J. Huvar [-] (79. J. Hurník [-] ) , D. Novák [-] , J. Macíček [-] , R. Huvar [-] , A. Ručka [-] , M. Hýl [-] , T. Klečka [-]

FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - M. Mecner [-] , F. Zima [-] (46. M. Šimko [-] ) , M. Miškařík [-] , M. Prokeš [-] - J. Šimko [-] , J. Válek [-] , F. Gaži [-] , R. Kadlčík [-] (62. M. Šlachtovský [-] ) - M. Bober [-] (41. D. Kadlčík [-] ) , M. Gaži [-] (71. A. Dimitrov [-] ) -

ŽK: 49. J. Huvar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - ČECHÁČEK Petr, ANDRÝSEK Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.