Klimkovice přišly o výhru v samém závěru


Branky


0

Naši muži nastoupili v neděli na výborně připraveném hřišti v Šilheřovicích proti domácímu mužstvu. To sice v minulém kolo prohrálo na půdě Strahovic 6:2, nicméně v loňské sezóně skončilo na 6. místě, kádr zůstal prakticky nezměněn a v jejich prvním domácím utkání se dal očekávat těžký zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili začít zápas aktivně, nicméně byli to naši hráči, kteří se už ve třetí minutě dostali do šance a to obrovské. Michael Klemiš poslal míč za obránce na nabíhajícího Rosťu Švece, ten zatáhl míč do vápna a na penaltě našel zcela volného Filipa Čavoje, který bohužel mířil vedle. V jedenácté minutě po špatném odkopu domácího brankáře se přes Davida Vostárka dostal míč k Rosťovi Švecovi, ten místo střely volil přihrávku na ještě lépe postaveného Michaela Klemiše, kterého ale zablokovali domácí obránci. V šestnácté minutě byla naše úvodní aktivita korunována gólem. Rosťa Švec zahrál rohový kop, který Jarda Bednář prodloužil hlavou do sítě - 0:1. Ve dvacáté šesté minutě na levé straně v souboji jeden na jednoho "utancoval" Michael Klemiš domacího obránce, poslal krásný centr na vzdálenější tyč, bohužel Rosťovi Švecovi nesedl volej podle představ a míč letěl nad bránu. Ve třicáté šesté minutě se do dobré příležitosti dostal aktivní Rosťa Švec, bohužel ani tentokrát jeho šance neznamenala branku. Poločas tak i přes naší velkou herní převahu skončil jen těsným vedením 0:1.

 

Začátek druhého poločasu byl ve znamení toho prvního. Už po minutě se na levé straně uvolnil Michael Klemiš, poslal centr na hlavu Rosti Švece, jeho hlavička bohužel šla vedle. Za dvě minuty jsme zahrávali rohový kop, na ten si naskočil střídající Kuba Drábek, jenže jeho prudká hlavička letěla doprostřed, přímo do náruče domácího brankáře. V padesáté šesté minutě podnikl samostatnou akci Honza Švábík, obešel dva hráče a přihrál do úniku Davidu Vostárkovi. Ten chtěl přihrávat ještě na Michaela Klemiše, všiml si však, že domácí brankář nestojí dobře a zakončil sám, bohužel brankář špičkou kopačky jeho střelu vykopl na roh. V padesáté osmé minutě, viděl po druhé žluté kartě, červenou Jirka Teichmann a dohrávali jsme v deseti. Domácí najednou vycítili šanci a hnali se víc do útoku, naši hráči naopak víc bránili a snažili se chodit do brejků. V šedesáté sedmé minutě se do první važnější šance domácích dostal Volný, ale jeho střelu z hranice vápna Michal Bača chytil. Když už to vypadalo, že ubráníme nejtěsnější výsldek, přišla osmdesátá šestá minuta. Bohužel jsme nedokázali odkopnout míč do bezpečí a domácí získali roh, ze kterého se hlavou prosadil Petr Redzina - 1:1. Ve zbytku utkání už se nic zásadního nestalo a z Šilheřovic máme bod za remízu 1:1.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Klimkovice
Utkání zhodnotil trenér Jan Woznica: Jsme nováčkem soutěže, takže ke každému soupeři přistupujeme s pokorou a respektujeme jeho sílu, ale dnes jsme tady dva body ztratili. První poločas byl z naši strany, až na pár okamžiků, dobrý. Drželi jsme míč, dobře kombinovali, rychle měnili těžiště hry, takže jsme si vytvořili spoustu šancí, bohužel jsme proměnili jen jednu. Druhý poločas byl až do vyloučení v podobném duchu, bohužel po vyloučení jsme byli nuceni se trochu stáhnout do bloku a hrát na brejky, což nám docela vycházelo. Soupeř se dostal do jedné šance, jinak měl pouze náznaky. Bohužel čtyři minuty před koncem jsme neuhlídali hráče při rohu a byli jsme potrestáni. Body jsme ale ztratili vlastním neproměňováním šancí. Nicméně jedeme dál, máme čtyři body ze dvou utkání, což není strašné a příští týden i přes nějaké očekávané absence, budeme chtít doma získat další body.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: TOMAI Martin - SLANÝ Jan, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.