2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky otočily skóre


Branky


0

Krátký report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce propásly ve Zlatníkách vynikající příležitost prodrat se na první příčku tabulky. Hosté se přitom ujali vedení, když vnikl do vápna Balda, gólman Janetzký neudržel balon v rukavicích a Kožušník mazácky napnul síť – 0:1. Domácí ovšem neházeli flintu do žita a ještě do přestávky nepříznivé skóre zcela otočili. Nejprve vydláždil Uvíra perfektní českou uličku pro Korbela a ten z ostrého úhlu zavěsil míč ke vzdálenější tyči – 1:1. O chvíli později zakroutil Kavan roh na Chmela, který nepříliš prudkou hlavičkou překvapil brankáře Pasterňáka – 2:1. Druhou půli už si jednoznačně přisvojily Suché Lazce, jenže doplatily na neproměňování vyložených šancí. Na Janetzkého si nejprve nepřišel Vlha a následně neuspěl ani dorážející Kostka. Po rohu Vlhy pak navíc Herudek orazítkoval břevno a Šlesingera vychytal zmiňovaný Janetzký. V samotném závěru se ještě Lenc položil do centru Kožušníka, ale jeho volej letěl kousek vedle. Zlatníky už se soustředily pouze na brejky, jenže Fajkus s Altem na Pasterňáka nevyzráli.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , R. Chmel [-] (87. A. Anelkin [-] ) , T. Němčík [-] , V. Alt [-] , J. Kavan [-] (78. V. Chovanec [-] ) , P. Holuša [-] , J. Morys [-] , M. Korbel [-] , D. Diehel [-] (62. L. Fajkus [-] ) , T. Řehulka [-]

TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] (46. M. Stárek [-] ) , D. Kostka [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , V. Šlesinger [-] , A. Židek [-] (77. M. Adamčík [-] )

ŽK: 20. J. Kavan , 31. T. Řehulka , 51. R. Chmel - 24. L. Lenc , 47. V. Šlesinger , 78. L. Pasterňák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAM Tomáš - BROSKEVIČ Michal, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.