1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas rozhodl Šafarčík


Branky


1

Report tradičně přichystal René Černohorský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prognózy meteorologů se potvrdily a úvod utkání začal se silným deštěm a větrem. Ten hnal hlavně ve 2. a ve 4. minutě domácí družinu do solidních akcí. Hosté vystrčili růžky v 5. minutě, kdy středopolař Tomáš Moc vysunul k úniku Matyáše Lichého, jenže tomu míč odskočil k pozorně chytajícímu Marku Honkovi. V 11. minutě kapitán hradeckého mužstva Tomáš Krejsa nahrál míč vlevo na Norberta Lichého a jeho centr na zadní tyč minul jeho agilní bratr Matyáš Lichý. Pak už úřadovalo jen počasí, které děsilo všechny přítomné. V 31. minutě zadák Malých Hoštic nakopl míč dopředu, stoper Hradce nad Moravicí Radek Dušek míč podběhl a domácí Baďura se tak řítil sám na brankáře Jana Waignera. Skvělým vyběhnutím však mladý gólman zabránil změně skóre a svého protivníka vychytal. V prvním dějství už za zmínku stojí pouze dva rohové kopy hradeckých, a to v 34. a v 41. minutě, kdy míče z kopačky Norberta Lichého a za přispění silného větru obrovsky ohrozily svatyni domácího brankáře Marka Honky. Z domácí ohrozil branku křižnou střelou Šafarčík, jenž minula bránu. 

 

V druhém poločase sice přestalo pršet, vykouklo nízko svítící oslňující slunce, ale vítr neustál. V první šanci se v 60. minutě ocitli hráči Malých Hoštic, ale vše ukončil odkop hradeckého obránce Richarda Lichého ze svého malého vápna. V 64. minutě opět zahrozili domácí, kdy přízemní střela Eleka z 30 metrů nadělala Janu Waignerovi nemalé problémy a ten se štěstím vyškrábl míč na roh. O chvíli později skončil únik Šafarčíka na tyči. V 72. minutě se v tutové šanci objevil Matyáš Lichý z Hradce nad Moravicí, který šel sám na Marka Honku, udělal mu kličku a po vzájemném střetu upadl na zem. Hosté požadovali pokutový kop, ale ten nebyl hlavním arbitrem odpískán. V 86. minutě se znovu mohla jako první radovat hostující družina, jenže zcela osamocený Tomáš Krejsa po vysunutí Pavlem Valentou z 5 metrů pálil pouze do náruče padajícího Marka Honky. Hosté tak nevyužili dvou obrovských šancí a zákonitě přišel trest. "Gólovka" začala už u šestnáctky domácích, kde míč ztratil hradecký útočník Matyáš Lichý, rychlý protiútok nedokázali ve středu hřiště zastavit jeho spoluhráči a ani levý obránce David Škvára, následný centr Eleka do šestnáctky našel dobře postaveného malohoštickéhoŠafarčíky a ten v pádu napálil míč do sítě jinak skvěle chytajícího hradeckého Jana Waignera. Stav utkání se tak změnil na 1:0 a přesně s devadesátou minutou hlavní rozhodčí ukončil velmi zajímavé a dramatické utkání.

 

Autor: René Černohorský

 

foto zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Očekávaný duel velmi ovlivnilo nefotbalové utkání díky silnému větru a dešti, přesto se všichni aktéři snažili, aby nemalé hrstce diváků předvedli velký sportovní zážitek. Gratuluji domácím k zisku tří bodů, i když si myslím, že nevyhráli zaslouženě. Měli však více štěstí a snad remízové utkání mělo a mohlo lépe dopadnout pro nás. Jenže pověstná věta NEDÁŠ - DOSTANEŠ se opět promítla v realitu a všichni z Hradce a z okolí jsme zklamáni. Jedeme však dál a na podzim nás čekají ještě dvě utkání, a to doma s Horním Benešovem a dohrávka ve Štěpánkovicích, tudíž je ve hře dalších 6 bodů.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - P. Stříbrný [-] (80. M. Kratochvil [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] , J. Sznapka [-] , L. Baďura [-] (90. M. Slíž [-] ) , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] (57. M. Elek [-] ) , P. Mlýnek [-] , D. Kašný [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - L. Scholtz [-] (46. P. Valenta [-] ) , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] (74. M. Šimeček [-] ) , N. Lichý [-] (56. J. Kvasnička [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , V. Sigmund [-] (46. R. Lichý [-] ) , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 74. T. Moc , 89. M. Lichý .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - PAVLÁSEK Martin, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2017 07:16
Vážený pane Černohorský, domnívám se že jste byl na jiném fotbale. Proč pořád komentujete zápasy nějakými nesmysli, které absolutně nevypovídají o tom co se ve skutečnosti dělo? Proč třeba nezmíníte to, že jste první poločas odehráli s větrem a tak jste nás trošku přitlačili, ale branku jste nedali a bránu ani neohrozili a navíc po prvním poločase jste chtěli ukončit zápas z důvodu silného větru? Přece jste nemohl mít strach, že vaše družina padne v Malých Hošticích!! Domnívám se, že jste většině pro smích.. Ti co byli na hřišti a zápas viděli, mají na tento zápas zcela jiný názor. Mnoho zdaru!