4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché Lazce přejely Velké Hoštice


Branky


0

Krátký report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víkendový duel mezi Suchými Lazci a Velkými Hošticemi připomínalo hru kočky s myší. Domácí fotbalisté od začátku potvrzovali úlohu favorita, když se poprvé radovali již v 7. minutě. Po centru Lauba sice gólman Stříbný zneškodnil hlavičku Kožušníka, ale na dorážku Havelky už byl krátký – 1:0. O necelých deset minut později vyslal Lenc do sólového nájezdu Vlhu, který suverénně objel Stříbného a zaznamenal druhý přesný zásah svého mužstva – 2:0. Ve druhém poločase si navíc Laub zopakoval gólovou asistenci, když našel ve vápně nikým nehlídaného Herudka – 3:0. Brankostroj Suchých Lazců se definitivně zastavil v 73. minutě. Vlha šikovně uvolnil Kostku, který předvedl pěknou zasekávačku a nasměroval balon ukázkově k tyči – 4:0. Domácí se tak i nadále pohybují v popředí tabulky, zatímco Velké Hoštice uzavírají soutěžní peleton.



Sestavy


TJ Suché Lazce
Z. Lukša [-] - T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] (78. M. Adamčík [-] ) , O. Vlha [-] (81. R. Kulaga [-] ) , L. Lenc [-] (85. M. Stárek [-] ) , M. Havelka [-] , J. Laub [-] , A. Židek [-]

FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - M. Janků [-] , D. Baier [-] (82. O. Frank [-] ) , M. Čavera [-] , K. Jaroš [-] (56. K. Barvík [-] ) , D. Moša [-] , D. Kampík [-] (70. D. Kubný [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Nardelli [-] , J. Tietz [-] , D. Stoczek [-] (79. M. Duda [-] )

ŽK: 50. V. Kožušník .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - CHLEBOVSKÝ Bohumír, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.