Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec přestřílel Karlovice


Branky


0

Report nám přináší tradičně René Černohorský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní, zajímavý a divácky atraktivní duel rozehrál už v první minutě Norbert Lichý, který z pravé strany nahrával míč pod sebe, avšak neatakovaný hradecký kanonýr Tomáš Krejsa z jedenácti metrů přestřelil bránu hostů. Lidové rčení "nedáš - dostaneš" se osvědčilo v praxi a po zaváhání domácí obrany a dvojitém neodkopnutí míče hosté trestali Burdou - 0:1. Vyrovnání se domácí dočkali o dvě minuty později, kdy po přihrávce Norberta Lichého zkoušel své štěstí Tomáš Manderla ránou z 30 metrů, přičemž se míč odrazil k Tomáši Krejsovi a ten se již nemýlil - 1:1. V 8. minutě podběhl roh hostujícího mužstva Tomáš Mrázek a na zadní tyči stojící Adamec rozesmutnil domácí podruhé - 1:2. Další minuty patřily hradeckému Norbertu Lichému, který v prvním případě mířil těsně vedle a jeho druhý pokus skončil na tyči překvapeného gólmana hostů. Ve 22. minutě mířil vedle i jeho spoluhráč David Škvára a obdobně se dařilo i hostujícímu hráči, který přehodil nejen brankáře Tomáše Mrázka, ale i domácí svatyni. Ve 28. minutě zahrávali hradečtí hráči přímý kop a nakopnutý míč prodloužil Pavel Valenta na Tomáše Krejsu, který vybídl ke skórování Matyáše Lichého - 2:2.  Ve 33. minutě se opět mohli radovat hosté, ale skákající míč z lajny brány vykopl padající Tomáš Mrázek. O minutu později se v nadějné šanci vyskytl opět David Škvára, ale zase mířil vedle. Před přestávkou se stav mohl měnit na obou stranách, kdy se nejprve netrefil domácí Tomáš Krejsa a závar před hradeckou bránou rovněž neskončil gólem.

 

Pro hradecké hráče byl famózní vstup do druhého poločasu, kdy během minuty se dvakrát ze dvou přímých kopů rozvlnila síť Sokola Karlovice. Centr Norberta Lichého ze 40 metrů skončil nechápavě za zády karlovického brankáře a další nákop z 50 metrů Radka Holuši úspěšně hlavičkoval Pavel Valenta - 4:2. Zvýšit brankový rozdíl mohl v 51. minutě David Škvára, ale po přihrávce Matyáše Lichého mířil opět vedle. Kolem 70. minuty se domácí hráči plně nesoustředili na hru, dvakrát avizovali ofsajd, který však hlavní arbitr ani jednou nerespektoval a karlovičtí postupně po chybách hradeckých vyrovnali na 4:4, když se úspěšnými střelci stali Holčák a po něm Belej. Ve velmi dramatickém a vyrovnaném utkání se v 80. minutě prosadil střídající mladý domácí dorostenec Jakub Kvasnička, který se nejlépe zorientoval před brankářem hostů a padající vysoký míč nekompromisně napálil z 8 metrů do brány - 5:4. Poslední desetiminutovka už nepřinesla nic podstatného a tak se Hradec nad Moravicí mohl radovat ze zisku tří bodů.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Na tento zápas jsem se velmi těšil, vždyť šlo o konfrontaci dobře hrajících mužstev a skvělých hráčů. Nakonec to byl "šíleně šálený" zápas, který se hlavně musel líbit divákům, ale drásal nervy představitelům obou mužstev. Potíže však pro nás začaly už před úvodním hvizdem, kdy se při rozcvičce zranil obránce Marek Šimeček a narychlo se tak měnila sestava. Chvilku po zahájení utkání náš trenér Vratislav Maisel musel pro zranění střídat stopera Radka Kubánka a vše podtrhlo neproměnění obrovské šance v první minutě a inkasování branky z rychlého protiútoku. V prvním poločase jsme neustále dotahovali skóre, vstup do druhého dějství nám však fantasticky vyšel, ale náskok jsme zbytečně promrhali. Naše nekoncentrace a hlavně neustále řečnění s rozhodčími mě hodně mrzí a na tomto nešvaru musíme zapracovat. Na svých hráčích však obdivuju neskutečnou snahu a touhu po vítězství a jsem moc rád, že duel rozhodl Jakub Kvasnička, další z řady našich nadějných dorostenců, které postupně zapracováváme do sestavy.




Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - L. Scholtz [-] , T. Manderla [-] , P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] (10. D. Škvára [-] )

Sokol Karlovice
J. Kašpar [-] - S. Matějíček [-] , L. Rohel [-] , L. Hojgr [-] , J. Adamec [-] - J. Bačovský [-] , J. Holčák [-] , M. Raiskup [-] (55. D. Belej [-] ) , M. Pelán [-] - J. Burda [-] , M. Peška [-] (55. R. Láníček [-] )

ŽK: 44. R. Lichý , 70. T. Moc - 45. J. Bačovský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - DYTKO Gustav, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.