2:2
(0:1)
24. M. Unruh
90. F. Balda (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice vyrovnaly v poslední minutě


Branky


52. F. Balda , 67. V. Kožušník - 24. M. Unruh , 90. F. Balda (vl.)
0

Krátký report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním ze série 4 derby v krátké době po sobě (Lazce, VH, Zlatníky, Kylešky) se body dělily. Prvních deset minut byla lepší domácí družina, poté jsme vzali otěže utkání do svých rukou my. Vedoucí branku vstřelil hlavou po centru Petra Mlýnka Martin Unruh.
Po výměně stran přišly dvě hrubé chyby v obraně, které soupeř využil a otočil stav. V závěrečném tlaku, kdy se do útoku tlačil i Marek Honka, se podařilo po autu, odvrácení domácí obrany a vrácení míče (přihrávky Patrika Stříbného a Petra Mlýnka) do vápna, trefit stoperovi Eriku Klingerovi a vyrovnat na konečných 2-2, již v hodině dvanácté.
Šancí bylo v zápase více, třeba Ondra Šafarčík trefil hlavou z 18 metrů obloučkem tyč a dobíhající Martin Unruh jen těsně minul odražený míč; Kuba Chřibek z dálky prověřil golmana domácích. Byl to podobný mač jako ten poslední proti Žimrovicím, herně jsme byli mírně lepší, avšak remíza zasloužená.

 

zdroj: http://www.fotbalmh.cz/



Sestavy


TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - J. Feher [-] (85. Z. Lukša [-] ) , F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] (78. J. Lerche [-] ) , R. Kulaga [-] (90. R. Novák [-] ) , L. Lenc [-] , V. Šlesinger [-] , S. Stuchlík [-] , J. Laub [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - P. Stříbrný [-] , M. Unruh [-] (85. V. Bartošek [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Elek [-] (75. V. Kopťák [-] ) , J. Sznapka [-] , E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kašný [-] , M. Kara [-]

ŽK: 40. P. Stříbrný , 45. J. Sznapka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - ŠIMEČEK Michal, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.