D. Belej 48.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý výkon v Karlovicích


Branky


48. D. Belej - 12. J. Hendrych , 40. J. Hendrych (p.) , 86. M. Rončák
0

Report z pohledu Bruntálu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned úvodní kolo přineslo okresní derby. Od začátku se hrál pohledný fotbal k čemuž přispěla obě mužstva. Domácí spoléhali především na útočné duo Burda, Holčák, na které směřovala většina domácích přihrávek. Náš tým se ale nezalekl, hrál kompaktně a vyváženě ve všech řadách. Domácí byli viditelně zaskočeni především rychlostí a dobrou kombinací našich.

 

Ve 12.minutě jsme se dočkali zaslouženého vedení, když se individuálně prosadil Mako a naservíroval gólovou přihrávku Hendrychovi, který uklidil míč do sítě. Domácí mohli okamžitě srovnat, ale Belej nastřelil pouze tyč. Další šanci na vyrovnání měli domácí z přímého kopu, ale Holčákovu góĺovou střelu fantasticky vyrazil Šidlák. 
Také my jsme byli blízko ke vstřelení branky. Němec však svůj samostatný únik neproměnil. Ve 40.minutě jsme se ale přeci jen dočkali, když Barteskův průnik domácí zastavili pouze za cenu nedovoleného zákroku a Hendrych s přehledem proměnil pokutový kop. V nastaveném čase prvního poločasu se ještě jednou zaskvěl Šidlák, když zlikvidoval dorážku domácích z bezprostřední blízkosti.

 

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nesmíme brzy inkasovat. To se nám nepovedlo a ve 48. minutě snížil Belej po dobře zahrané standardní situaci. Domácí to nakolplo a dostali jsme se trochu pod tlak. Nadále jsme však hrozili z rychlých protiútoků a byl to opět Němec, který pohrdl nabídnutou tutovkou. Domácí měli několik dalších slibných situací především ze standardtek, ale spolehlivá obrana a výborně chytající brankář vše s přehledem odvrátili. Rozhodnutí přišlo v 86. minutě, kdy chybu domácího Matějíčka potrestal Martin Rončák. Domácí se už na nic nezmohli a my jsme výhru uhájili.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál B
klubový web: Výsledky Karlovic v přípravě trošku naháněly hrůzu. Proto jsme šli do utkání s pokorou, ne však se strachem. Kluci splnili do puntíku to co jsme si řekli a výsledkem je naše vítězství. Nechci nikoho vyzdvihovat, protože všichni zahráli na hranici svých možností. Byl to soustředěný týmový výkon. Všechny moc chválím a věřím, že budeme v podobném duchu pokračovat.



Sestavy


Sokol Karlovice
J. Kašpar [-] - J. Adamec [-] , L. Rohel [-] , V. Brožek [-] (67. J. Melichárek [-] ) , S. Matějíček [-] - D. Belej [-] (74. S. Komuenho [-] ) , J. Holčák [-] , M. Raiskup [-] , M. Pelán [-] - J. Burda [-] , M. Peška [-] (46. J. Bačovský [-] )

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - J. Mako [-] , J. Hendrych [-] (70. J. Hynek [-] ) , S. Barteska [-] , J. Blažek [-] (90. J. Krajčovič [-] ) , T. Němec [-] (60. M. Rončák [-] ) , J. Hrabovský [-] (46. R. Zapletal [-] ) , L. Mohyla [-] , L. Kopec [-] , L. Vojtík [-] (46. J. Rončák [-] ) , M. Schovánek [-]

ŽK: 61. M. Raiskup , 65. D. Belej , 75. J. Adamec , 87. J. Holčák - 41. M. Schovánek , 52. J. Rončák , 52. L. Kopec , 65. J. Blažek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - KOLEČKÁŘ Antonín, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.