5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina rozstřílela Heraltice


Branky


8. O. Klíma , 19. P. Čunta (vl.) , 21. J. Krčmařík , 50. M. Sasko , 77. J. Schmutz
0

Hlubina vcelku suverénně porazila Heraltice, kterým nasázela búra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o první příčku tabulky měl zcela jednoznačný průběh. Dravý nováček z Velkých Heraltic se totiž v ostravské Hlubině symbolicky utopil. Domácí se klasicky spoléhali na smrtící standardní situace. Hned v 8. minutě si Klíma naběhl na roh Hubeňáka a gólman Šmajstrla nemohl reagovat – 1:0. O čtvrthodinku později posoudil sudí Závodný zákrok Čunty na Starého jako nedovolený a Hlubina kopala další nebezpečný trestňák. Po centru Hubeňáka si pak smolař Čunta vsítil ukázkového vlastence – 2:0. Ve 21. minutě už byly Velké Heraltice zralé na ručník. Domácí se bleskurychle přesunuli na útočnou polovinu a Krčmařík zvýšil již na 3:0. Hlubina potěšila své fanoušky i při voleji Hubeňáka, který málem zbořil břevno. Velké Heraltice se naopak střelecky osmělily pouze při výpadu nestárnoucího Zemborskiho.

 

Bodové naděje hostů se definitivně zhroutily v 50. minutě. Po rohu Hubeňáka našel Vančo chytrým obloučkem ve vápně Saska a ten si věděl rady – 4:0. Finální podobu ovšem výsledek získal až v 77. minutě, kdy domácí Schmutz poslal balon placírkou nechytatelně k tyči – 5:0. Velké Heraltice tak ve vyšší soutěži schytaly premiérový výprask, zatímco Hlubina nadále uhání za postupem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla, brankář Velkých Heraltic:: „Poprvé po postupu jsme totálně vyhořeli, když jsme chytli zaslouženou šišku od jednoho z aspirantů postupu. Nutno ovšem podotknout, že pod vodou nás držela i trojice trapných klaunů s píšťalou a praporky. Sportovně však musím zdůraznit, že oba týmy mají rozdílnou kvalitu i ambice. Vzájemný zápas jasně odhalil propast, která se mezi námi a Hlubinou nachází.“



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Bláha [-] , J. Krčmařík [-] (79. J. Holeczy [-] ) , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] (65. J. Skýba [-] ) , M. Blokša [-] , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , A. Procházka [-] (70. O. Hyrník [-] ) , J. Vančo [-] , J. Starý [-] (58. J. Schmutz [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
M. Šmajstrla [-] - D. Šimon [-] , J. Otipka [-] (60. J. Otipka [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (76. M. Štěpán [-] ) , A. Rolný [-] (81. D. Klein [-] ) , J. Piatkevič [-] , M. Zemborski [-] , J. Tesař [-] , V. Kocián [-] , P. Čunta [-] (60. D. Žurek [-] )

ŽK: 30. J. Starý , 33. V. Olšovský - 30. A. Rolný , 44. P. Čunta , 66. D. Žurek , 89. V. Valchař .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - OPĚLA Robin, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.