1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zemborksi zajistil výhru Heraltic


Branky


0

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 19. minutě, kdy domácí vstřelili jediný gól zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poprvé vystrčili růžky v 8. minutě, když se po akci sourozenců Rolných odrazil míč k Šimonovi, jehož tutovku však perfektně zlikvidoval zkušený gólman Kramář. Ten si následně poradil i s jedovkou Zemborskiho. Na opačné straně získal Monsberger míč pro Harazima, ale hostující forvard pálil vedle. V 18. minutě už se lámal chleba. Adam Rolný nabil Zemborskimu, který zkusil štěstí z dvaceti metrů a nepříjemná rána se s přispěním tyče zastavila až v síti – 1:0. Bolatice pak samozřejmě utáhly šrouby, jenže Sebrala z trestňáku a Gaida po rohu vůbec netrefili domácí kasu. Další nepříjemnou hlavičku Gaidy perfektně zneškodnil brankář Šmajstrla, takže se přihlásili o slovo borci z Velkých Heraltic. Po odvážném výpadu Adama Rolného se zjevil v tutovce Jan Otipka, ale Kramář předvedl vskutku bravurní zákrok. Bolatice zpytovaly svědomí především při sólovém nájezdu Harazima, který sice přetlačil Vladimíra Valchaře, jenže následně ztroskotal na spolehlivém Šmajstrlovi. 

 

S postupujícím časem se ovšem hosté věnovali převážně debatám s trojicí sudích, kteří podle jejich názoru fandili Velkým Heralticím. Po signalizovaném ofsajdu Monsbergera bouchly saze v hrajícím trenérovi Baránkovi, takže kvůli kritice rozhodčího opouštěl lavičku s červenou kartou. Přesto mohly Bolatice v hektickém závěru vyrovnat. Po prudkém centru Harazima šel Obrusník ostře do střetu se Šmajstrlou, střídající Balarin střílel a domácí zachránce Čunta odvracel míč z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla, brankář Velkých Heraltic: „Tento zápas mi dost připomněl předchozí utkání v Krásných Loučkách. Divácky to nebylo moc atraktivní, když se šetřilo se šancemi a góly. Navíc stejně jako před týdnem rozhodl Marcel Zemborski. Hosté dorazili ve značně kombinované sestavě, takže nepraktikovali svůj totální ofenzivní fotbal. My jsme opět byli velmi zodpovědní, což se nám vyplatilo. Stále však potřebujeme zlepšit produktivitu.“

FK Bolatice
Vít Baránek, hrající trenér Bolatic: „Rozhodčí nás k ničemu nepustili, když celý zápas pískali naprosto jednostranně. Všechno otáčeli ve prospěch domácích. Ti tři kouzelníci byli opravdu výsměchem fotbalu. Jinak jsme měli herně trošku navrch, ale bohužel jsme dostali hloupý gól a pak už jsme nedokázali odpovědět. Moc šancí jsme si nevytvořili. Škoda, že Dušan Harazim neproměnil sólový nájezd a že jsme nevyužili některou standardku. V závěru jsme mohli alespoň vyrovnat.“



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
M. Šmajstrla [-] - J. Tesař [-] , D. Šimon [-] , P. Čunta [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , A. Rolný [-] (82. V. Kocián [-] ) , D. Zvardoň [-] (75. J. Otipka [-] ) , J. Piatkevič [-] (68. D. Klein [-] ) , M. Zemborski [-] , J. Otipka [-] (68. D. Žurek [-] )

FK Bolatice
T. Kramář [-] - V. Baránek [-] (75. M. Obrusník [-] ) , V. Duda [-] , D. Harazim [-] , D. Sikora [-] , J. Monsberger [-] , M. Sebrala [-] , R. Plaček [-] (68. T. Balarin [-] ) , J. Šula [-] , J. Gaida [-] , P. Boček [-]

ŽK: 80. A. Rolný - 33. P. Boček , 65. J. Monsberger , 83. M. Sebrala , 88. T. Balarin , 89. J. Gaida . ČK: 79. V. Baránek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - SLAMINKA Jozef, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.