Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazecký opět Slavkovu zajistil tři body v nastavení


Branky


0

Slavkov sice vedl na začátku druhé půle o dvě branky. Ludgěřovice ale srovnaly. O výsledku rozhodl Slavkov v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal někdy nemá logiku, o čemž se ve Slavkově přesvědčily Ludgeřovice. Hosté sice měli většinu času navrch, jenže zpět odjížděli s prázdnou. Tým z Hlučínska se od začátku pustil do svého soupeře, ale pokusy Zoubka, Stepka anebo Martiníka nezasáhly cílené zařízení. Domácí se rozjížděli mnohem pomaleji. Až ve 22. minutě vydláždil Dietrich učebnicovou českou uličku pro Pechníka, který ovšem pálil pouze do rukavic pozorného gólmana Hájka. O pár vteřin později už Slavkovští slavili. Král s Lazeckým vyšachovali hostující defenzivu a Hendrych se zblízka nemýlil – 1:0. Ludgeřovice kontrovaly dvěma příležitostmi Němce, ale brankář Machel prostě zavřel krám. 

 

Zkraje druhé půle se hosté hodně hněvali na rozhodčí a zcela oprávněně, protože po tečované střele Krále přehlédli jasný ofsajd Borunského a ten zužitkoval unfair výhodu – 2:0. Hosté to však nezabalili. Dělovku Fojtíka výtečně zneškodnil Machel a dorážka Havlíka letěla kousek vedle. V 56. minutě pak Klos zakroutil centr na úplně volného Němce a ten zdramatizoval utkání – 2:1. Ludgeřovice pokračovaly v náporu, který brzy přetavily ve vyrovnání. Po standardce Klose si slavkovští zadáci počínali velice nedůrazně a Havlík se štěstím překonal Machela – 2:2. Strážce domácí svatyně se potom pořádně zapotil i při šancích neúnavného Klose. Na opačné straně protáhli Hájka záložníci Král s Borunským. Když už napínavé střetnutí směřovalo k remíze, tak vnikl do šestnáctky Borunský, Hájek vytěsnil míč pouze k Lazeckému, který se stejně jako proti Bolaticím stal slavkovským hrdinou – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Jan Obludník, stoper Slavkova: „Fotbal opravdu nemá logiku. V předchozím zápase jsme si zasloužili bodovat, ale z Darkoviček jsme se vraceli s prázdnou. Nyní jsme byli většinu času pod tlakem Ludgeřovic a paradoxně jsme zvítězili. Hosté nás sice převyšovali pohybem i technikou, ale my jsme se jim snažili vyrovnat alespoň bojovností. V hektickém závěru mohly rozhodnout oba týmy, ale štěstěna se usmála na nás. Pepovi Lazeckému musíme ve Slavkově postavit pomník, protože nám v nastaveném čase zajistil již druhou výhru.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: : „Jsme trošku zklamaní z našeho výkonu, protože hlavně v prvním poločase jsme vůbec nehráli to, co jsme chtěli. Náš výkon šel nahoru až po nástupu Fojtíka s Havlíkem, takže jsme zaslouženě vyrovnali. V závěru už to bylo pouze o tom, kdo vstřelí rozhodující gól. Chtěl bych pochválit naše fanoušky, kteří vytvořili skvělou atmosféru. Naopak se cítíme poškozeni druhou brankou soupeře, protože padla ze třímetrového ofsajdu.“



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - J. Pechník [-] , R. Hendrych [-] (67. T. Marek [-] ) , J. Borunský [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] , J. Schneider [-] (83. J. Pristaš [-] ) , M. Hruška [-] (66. J. Gloga [-] ) , J. Lazecký [-] , R. Klement [-] , J. Obludník [-] (74. Z. Nevlud [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , D. Martiník [-] (46. L. Fojtík [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Němec [-] , L. Stepek [-] (90. D. Lischka [-] ) , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Bělan [-] (46. D. Havlík [-] ) , R. Fejerčák [-] , D. Nagy [-]

ŽK: 85. T. Dietrich , 90. R. Klement , 93. J. Pristaš - 7. D. Nagy , 16. R. Fejerčák , 46. J. Kolenko , 65. J. Němec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - BORÁŇ Tomáš, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.