1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov nestačil na Jakubčovice


Branky


0

Vítkov se sice ujal vedení, ale pak už tempo hry diktovaly Jakubčovice, které čtyřmi góly otočil zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vítkova před týdnem remizovali v Ludgeřovicích, jenže úsměv na rtech jim moc dlouho nevydržel. V sobotním odpoledni přivítali na vlastním stadionu nedaleké Jakubčovice, ale prestižní derby si za rámeček rozhodně nedají. Hosté naznačili útočné choutky hned v 8. minutě, kdy Schreier zatřásl břevnem. Domácí zapěli svou labutí píseň ve 12. minutě. Po akci Pokorného si vybral slabší chvilku jakubčovický gólman Buček a Černoch se protlačil k úspěšné dorážce – 1:0. Tříbodové plány Vítkova se však záhy zbortily jako domeček z karet. O pár vteřin později se Murin opřel do voleje a málem protrhl síť za zády brankáře Snášela – 1:1. Další tvrdou ránu domácím zasadil zkušený bomber Schreier, který ve 21. minutě otočil na průběžných 1:2. Třetí hořkou pilulku borci z Vítkova spolkli zhruba deset minut před poločasovou pauzou. Mikulenka dával malou domů Snášelovi, který ovšem v klíčovém momentu fatálně podklouzl a Murin měl značně usnadněnou úlohu – 1:3. 

 

Ve druhé půli už si hosté trpělivě hlídali solidní náskok. Vítkov nadále působil bezzubým dojmem, takže do střelecké listiny znovu nakoukly Jakubčovice. Jejich vítězství v závěru zvýraznil Schreier, čímž pečetil na finálních 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: „Opět jsme velice těžce skládali sestavu. Pokud se brzy neseženou nějaké posily, tak asi bude lepší to zabalit. Navíc jste teď zřejmě už definitivně přišli o Mikulenku, který nastupuje s obrovskými bolestmi. Ani Jakubčovice nebyly kompletní, ale stejně nás přejely. Jejich hra měla hlavu a patu. Šlo mladý a běhavý mančaft, který o sobě na trávníku věděl.“




Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Scholaster [-] , O. Kalivoda [-] , M. Mikulenka [-] (71. M. Pavlica [-] ) , P. Dubový [-] - M. Jurečka [-] , K. Špok [-] , T. Černoch [-] (68. P. Lamatschek [-] ) , D. Kostera [-] - J. Pokorný [-] , L. Pavlíček [-] -

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - D. Strempek [-] (78. D. Solanský [-] ) , K. Molnár [-] , T. Murin [-] (71. A. Pavelka [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , J. Petr [-] , Z. Sommer [-] , J. Schreier [-] , R. Šaran [-] (56. D. Staff [-] )

ŽK: 27. J. Petr , 33. D. Molnár .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - MORAVEC Roman, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.