2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina ztratila dva body


Branky


0

I když byla Hlubina lepším týmem, tak gólově produktivní Loučky si odvážejí jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky přijely do Hlubiny oslabeni o několik hráčů základní sestavy. Do branky musel veterán Kočenda, který na sobě neměl brankářské rukavice tři roky na sobě. Hlubina se do svého soupeře zakousla, a Loučky se převážně bránily. Domácí zahodili tři až čtyři velké šance, při jejichž krytí se vyznamenal brankář Kočenda. Jen Starý zahodil dvě stoprocentní šance. A proto přišel na konci prvního poločasu zákonitý trest, když domácí darovali nepovedeným autem hostům brejk. Jeden z hostujících hráčů vypálil asi z třiceti metrů a jeho sřelu umístil do vinklu Hudský - 0:1. 

 

I ve druhém poločase se Loučky stáhly, s cílem ubránit hubené vedení. V 56. minutě Hlubina zahrávala Krčmaříkem volný přímý kop, který Kočenda vyrazil před sebe a Starý ho dopravil za jeho záda - 1:1. Hlubina se pak snažila převrátit skóre na svou stranu, ale chyběla ji finální fáze. V 76. minutě vyrazily Loučky ze své obranné ulity na zteč a byly faulovány ve středu hřiště. Míč si asi ze čtyřiceti metrů postavil Hudský a poslal ho do domácího vápna a Mamula ho prodloužil hlavou do brány - 1:2. Hlubina vrhla všechny síly do útoku a v 83. minutě odcentroval Vančo míč na hlavu Starého, který srovnal skóre - 2:2. V závěru ještě měla obě mužstva po jedné šanci, ale ani domácí Hyrník, a ani hostující Pella míč do kasy nedostali a oba soupeři se rozešli smírně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Prakticky po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme dát branku. Hosté snad dvakrát vystřelili na naši branku a dali dva góly, a my to horkotěžko doháněli.Jsou to pro nás ztracené body.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella, vedoucí mužstva: Velice cenný bod, i když jsme mohli mít i tři. Vsadili jsme vše na defenzivu a to se nám vyplatilo. Jsme rádi, že jsme bod vydolovali.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] (71. M. Sasko [-] ) , J. Krčmařík [-] (66. A. Procházka [-] ) , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] , J. Schmutz [-] (72. O. Hyrník [-] ) , O. Klíma [-] (79. M. Řezniček [-] ) , J. Skýba [-] (52. P. Petrov [-] ) , J. Vančo [-] , M. Bláha [-] , J. Starý [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
P. Kočenda [-] - M. Došla [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] - Š. Ondra [-] , O. Ručka [-] , V. Kyška [-] , J. Zetek [-] (62. M. Vích [-] ) - T. Hudský [-] , L. Česlík [-] (90. M. Pella [-] ) - J. Mamula [-]

ŽK: 90. M. Sasko - 68. J. Mamula , 78. L. Chlopčík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEIDLER René - POBOŘIL Radek, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.