1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina loupila v Lazcích


Branky


0

Hlubina byla pžežazena z béčkové skupiny do áčkové, a naznačila, že se s ní musí počítat, když si odvezla všechny tři body z Mokrých Lazců. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se v Mokrých Lazcích předvedla ve vynikajícím světle, takže ji lze právem považovat za jednoho z hlavních postupových aspirantů. Hosté poprvé vystrčili růžky při akci Krčmaříka, ale gólman Šehovič dokázal včas zareagovat. V 15. minutě už borci z Ostravy slavili. Blokša přetáhl centr na Klímu, který ideálně přistavil balon Schmutzovi a ten s přehledem napnul síť – 0:1. V domácím dresu zlobila především bratrská dvojice Jan Galvas – Pavel Galvas, jenže hostující svatyně odolala. Hlubina potěšila své fanoušky ve 24. minutě, kdy si Schmutz krásně narazil míč s Bartošem a chladnokrevně zavěsil – 0:2. Mokré Lazce se samozřejmě snažily korigovat, ale příležitosti Žurka, Římana anebo Pavla Galvase vyzněly do ztracena. Až pár vteřin před poločasovým hvizdem si Pavel Galvas naběhl na nezištný pas Wojnara a vsítil gól do šatny – 1:2.

 

Hned na začátku druhé půle mohl Schmutz zkompletovat hattrick, když vypustil z kopačky dělový projektil a zachvělo se břevno domácí kasy. V 55. minutě už se mužstvo z Ostravy dočkalo. Schmutz vykreslil perfektní kolmici na střídajícího Petrova, který mazácky zužitkoval sólový nájezd – 1:3. Poté se aktivita přesunula na stranu Mokrých Lazců. Snížení mohli obstarat Wojnar, Pavel Galvas, Vošvrda či Jan Galvas, jenže brankář Otoupalík držel svůj tým nad vodou. Hlubina reagovala tutovkou čerstvého Procházky, ale skóre už se neměnilo. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Sportovně musím uznat, že hosté byli lepší, takže si zasloužili zvítězit. Bohužel jsme nezachytili nástup do zápasu, kdy na nás soupeř vletěl. Podle mého názoru to s Hlubinou bude mít každý těžké. Považuji ji za velkého kandidáta postupu. My jsme nehráli úplně špatně, ale opět jsme neproměnili spoustu šancí. Navíc přišlo několik nových kluků, takže si to ještě musí sednout.

TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Do zápasu jsme jeli plní očekávání co nás čeká. Zápas byl velice kvalitní a my jsme byli aktivnější a Schmutzem jsme se ujali vedení. Ten samý hráč pak přidal druhou branku a hra se trošku srovnala, a domácí se snažili o tlak. Před odchodem do kabin jsme dostali nešťastný gól, když střelu domácího hráče tečoval náš hráč k tyči, a to by nechytil snad ani prvoligový brankář. Do druhé půle jsme se snažili vstoupit co nejaktivněji, abychom domácím vzali vítr z plachet, což se povedlo. Dali jsme třetí branku, domácí to zlomilo a my jsme pak už utkání dovedli do vítězného konce. Navíc jsme nevyužili spoustu brejků. Naše výhra je zasloužená.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - J. Žurek [-] (73. A. Hiemer [-] ) , P. Galvas [-] , M. Kovář [-] , J. Galvas [-] (79. D. Exner [-] ) , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] , R. Šimeček [-] , J. Garba [-] , D. Půda [-] (58. M. Vošvrda [-] ) , Z. Říman [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] (83. J. Skýba [-] ) , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] , M. Blokša [-] (60. J. Starý [-] ) , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (51. P. Petrov [-] ) , J. Vančo [-] , M. Bláha [-] (80. M. Řezniček [-] ) , J. Schmutz [-] (67. A. Procházka [-] )

ŽK: 31. P. Galvas , 72. M. Kovář , 83. R. Šimeček - 13. O. Hyrník , 72. M. Bláha , 77. A. Procházka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.