2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov přetlačil Kravaře


Branky


0

Chlebičov dal dvě branky, Kravaře žádnou, a proto domácí mají tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Chlebičovem a Kravařemi nabídl velmi kvalitní fotbalovou podívanou. Úvodní minuty patřily domácímu výběru. Nejprve si Korbel naběhl na časovaný pas Metelky, jenže gólmana Maňáka nepřekonal. Ve 14. minutě už svěřenci trenéra Axmanna slavili. Hostující Pavelek na půlce lajdácky ztratil balon, Matyášek ho poslal do levého křídla Kuželovi a potom sám udeřil ze vzduchu – 1:0. Kravaře se samozřejmě nechtěly nechat zahanbit, ale Hanus v klíčovém momentu selhal a následně se drbal za ušima i Heger, který netrefil prázdnou kasu soupeře. 

 

Hned zkraje druhé půle na sebe upozornil Chlebičov, jenže Korbel prostě v sobotním odpoledni správně nesešteloval mířidla. Na opačné straně se zjevil ve výhodné pozici Koneczný, kýženého vyrovnání ovšem nedocílil. Další slibnou šanci hostujícího souboru zazdil Heger. Poté se Kravaře zlobily na rozhodčího Krištofa, protože po faulu Matyáška neodpískal penaltu. Kalich hořkosti si však Štěpánovi hoši vypili do dna v 70. minutě. Matyášek načechral do šestnáctky pěkný centr a Radek předvedl vskutku nechytatelnou hlavičku – 2:0. Ve zbytku utkání už borci z Chlebičova nepřipustili větší odpor, takže se mohli radovat z příjemného tříbodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova:: Fanoušci sledovali hodně kvalitní utkání, do kterého jsme výborně vstoupili. Úvodní tlak jsme dokonce korunovali vedoucím gólem. Poté se hra vyrovnala, když Kravaře hrozily hlavně ze standardních situací a dlouhých nákopů. Po přestávce jsme soupeře nechali hrát a sami jsme se zaměřili na brejky. Uznávám, že nám rozhodčí odpustil penaltu.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař:: V úvodní čtvrthodince byl Chlebičov lepším mužstvem, zatímco nám chvilku trvalo, než jsme se na hřišti rozkoukali. Po inkasované brance jsme převzali iniciativu, jenže z územní převahy jsme vyrovnání nevytěžili. S naší hrou jsem spokojený, ale bohužel rozhodují góly. Jinak se mi vůbec nelíbil výkon rozhodčího, který nám upřel penaltu a navíc neviděl ofsajd domácích.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - P. Kozelek [-] , J. Majewski [-] , F. Linda [-] , L. Villaschek [-] - L. Kužel [-] , F. Metelka [-] , R. Maloch [-] (84. L. Gabaj [-] ) - J. Radek [-] (74. M. Dzierža [-] ) , A. Korbel [-] (89. D. Tesař [-] ) , D. Matyášek [-] (77. M. Němčík [-] )

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - M. Hanus [-] , M. Czerný [-] (83. A. Skrbel [-] ) , K. Nestroj [-] , V. Koneczný [-] , J. Heger [-] , M. Řeháček [-] , M. Skoumal [-] , J. Barcal [-] , T. Lehnert [-] (69. D. Kapinos [-] ) , M. Pavelek [-] (76. P. Ferenz [-] )

Počet diváků: 220. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PICMAUS Jiří, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.