Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom znovu nadělovala


0

Pustopolomští fotbalisté v předchozím kole na vlastním trávníku rozdrtili Vratimov a podobně se chtěli vypořádat i s nevyzpytatelným Šenov. Hosté sice letos v krajském přeboru nepatří k žádným ořezávátkům, přesto ani oni neunikli nepříjemnému debaklu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí eskadra vlétla na podmáčený trávník jako roj rozzuřených afrických včel. Během úvodní půlhodinky zasadila soupeři tři gólové údery a bylo prakticky po zápase. Nejprve vyslal Hrabina do sólového nájezdu Schwalbeho a ten při zakončení zachoval ledový klid – 1:0. O chvíli později vhodil Jašek dlouhý aut na Filipa Štýbara, který ovšem z otočky pálil kousek vedle. Protagonisté předešlé akce si spravili náladu hned ve 14. minutě. Filip Štýbar si totiž naběhl na časovaný pas Jaška a lišáckým dloubákem přehodil brankáře Szarowskiho – 2:0. Fotbalisté Šenova i nadále připomínali neškodného sparingpartnera, který šel na lopatky ve 24. minutě. Hrabina opět vymyslel krásnou kolmici pro Schwalbeho a ten přidal druhý zářez na svou střeleckou pažbu – 3:0. Hosté o sobě dali vědět až po přestávce, jenže po obrovské hrubce Franka zatřásli pouze tyčí, takže se znovu přihlásili o slovo favorizovaní domácí. Na časomíře zrovna naskočila 60. minuta, když se střídající Černohorský odvážně vecpal do vápna a místo očekávaného centru nachytal Szarowskiho na hruškách – 4:0. „Jsem rád, že jsme dokázali navázat na výkon z utkání proti Vratimovu. Na soupeře jsme chtěli vletět, což se nám povedlo, protože jsme po krásných akcích vstřelili tři góly. V prvním poločase jsme skutečně dominovali. Po přestávce jsme trošku zvolnili, když jsme hráli zezadu a na brejky,“ sdělil pustopolomský taktik Petr Souček.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - M. Hrabina [-] (28. R. Vítek [-] ) , A. Blucha [-] , J. Frank [-] (84. V. Hendrych [-] ) , P. Pomp [-] , P. Malík [-] (24. A. Černohorský [-] ) , F. Štýbar [-] (80. L. Poštulka [-] ) , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] (67. P. Potůček [-] ) , R. Kuděla [-] , M. Šmíd [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - D. Klimša [-] , M. Vedlich [-] , V. Babič [-] , D. Vodák [-] , M. Stehlík [-] (70. J. Stibor [-] ) , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] (77. J. Janča [-] ) , M. Aniol [-] , J. Kopel [-] , J. Hanauer [-]

ŽK: 21. M. Šmíd , 73. A. Blucha - 27. V. Babič , 37. M. Koďousek , 76. M. Maleňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sivera Jan - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.