2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševčík zajistil Polance tři body


Branky


0

Report přináší domácí web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli domácí po odkopu Řehulky a prodloužením Koutného šel sám na brankáře Ševčík, ten jeho pokus vystihl a vyrazil na roh. O tři minuty později prošel po pravé straně Šindler, střela levačkou skončila mimo. Hosté zahrozili ve 20. minutě po rohovém kopu hlavičkovali hosté na přední tyči, ale Řehulka svůj tým podržel. V 32. minutě kombinoval Mašlanka s Šindlerem u autové čáry, centr Šindlera vyrazil Blabla mimo. Akce pokračovala dál a střela Koutného orazítkovala pravou tyč. Hosté zahrozili o 4 minuty později, Špaček poslal přesnou přihrávku mezi obránci na Lošťáka, ten zkoušel kličku na Řehulku, ale ten dobře vyběhl, následnou střelu Řehulka vyrazil mimo. V 39. minutě šel sám Miko, zkoušel kličku na obránce a dostal se mimo střeleckou pozici, následný centr na Koutného byl o něco delší, než bylo třeba. Ve 41. minutě se už domácí radovali, Koutný s Mašlankou vyhráli souboj na středu hřiště, Mašlanka posunul míč na volného Ševčíka, který kličkou obelstil Plachkého a střelou po zemi otevřel skóre utkání.

 

Druhý poločas začal náporem hostí a snahou o vyrovnání. V 49. minutě mohl z ojedinělé akce zvýšit vedení na druhé straně Ševčík, ale střela zpoza šestnáctky skončila mimo. Hosté byli nadále aktivnější, ale chybělo výraznější zakončení. V 62. minutě přihrál Ševčík Mašlankovi a ten pálil nad branku. O dvě minuty později mohli hosté vyrovnat, po rohu a hlavičce Bednáře vytáhl výborný zákrok Řehulka, kdy na brankové čáře míč reflexivně vyrazil. V 69. minutě udeřilo na druhé straně. Nejprve Kaluža s Mikem kombinovali na levé straně, Miko prostrčil míč na Koutného, ten našel lépe postaveného Ševčíka, který vstřelil svou druhou branku v utkání. Na 3:0 mohl zvýšit v 73. minutě Andrýsek, po rohu Mika a prodloužení Koutného zakončil kolenem nad. Další branka již nepadla a domácí se tak po předchozích třech remízách radovali z výhry.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán): Byl to asi jeden z našich nejhorších výkonů v sezoně. Chyběla nám jiskra a jakýkoliv nápad. Bylo to takové utahané.Nezasloužili jsme si bodovat. Ze hry jsme si ani nedokázali vypracovat žádnou vážnější šanci. Ve všech soubojích byl soupeř agresivnější a měl větší chuť zvítězit. Každý by si měl sáhnout do svědomí, protože s takovým přístupem se neodlepíme z bodové krize. Doma už bychom se chtěli omluvit divákům. Uděláme všechno proto, abychom se doma předvedli a uspěli.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , J. Ševčík [-] (89. M. Sysala [-] ) , P. Miko [-] , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] (11. J. Kaluža [-] ) , D. Šindler [-] (87. R. Bartoš [-] ) , D. Mašlanka [-] (82. R. Drulák [-] ) , D. Koutný [-] (90. S. Kulig [-] ) , N. Andrýsek [-] , R. Bartoš [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
L. Blabla [-] - A. Marek [-] , D. Lošťák [-] , A. Plachký [-] (66. P. Fárek [-] ) , P. Střelec [-] , Z. Vokáč [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] (49. R. Vaverka [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-]

ŽK: 22. D. Mašlanka - 68. Z. Vokáč , 68. R. Špaček , 86. P. Fárek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠVEC Marek - FOLVARČNÝ Adam, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.