3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná vyválčila bod v nastavení


Branky


29. A. Ondra , 57. M. Sabo , 80. M. Havlíček - 58. M. Váňa , 84. J. Padych , 90. M. Váňa
0

Report přináší web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Celé utkání se mohlo vyvíjet jinak,kdyby Padych po uličce Váni proměnil,když se ocitá v 8.min sám před gólmanem,jeho střela je vyražena zpět do hřiště.Další pohlednou akci zakládá Taraba,centruje na Kahánka,který sklepuje na Váňovi,jeho pohotová střela míří nad břevno.Krnovští se v 13.min dostávají do protiútoku,zkouší zakončit-Čeladenský Priesner pokus chytá. První šanci ke vstřelení branky mají Krnovští v 19.min.,když zahrávají rohový kop,jeho dorážka míří do tyče!Také Čeladná nezůstává pozadu,když Padych ve sprintu zatahuje k lajně,centruje do vápna,Walder ve skluzu trefuje míč a zároveň gólmana!Krnov se v 28.min dostává k míči,prochází obranou a zakončují 1-0!Do konce poločasu jsou domácí lepší a dva pokusy na branku Priesner kontroluje.

 

Také do druhého poločasu nastupují domácí aktivněji a v 51.min po ztrátě míče nastřelují opět tyč,bylo to další varování!Další chybu trestají Krnovští v 58.min,když se útočník protahuje mezi obranou a ktyči nedává Čeladenskému brankáři šanci 2-0!Jenže o minutu později zachytává míč Martin Váňa a technickou střelou nad gólmana snižuje na 2-1!Srovnání na kopačkách má Padych,ale míč míjí,Krnov špatně odkopává a Marek Váňa posílá hlavou do odkryté  branky,bohužel obránce Krnova vyrtahuje míč z lajny!V 80.min se Krnov dostává do přečíslení,zadáci se nestačili vrátit a jejich chybu trestají v podobě třetí branky 3-1!Když už se zdálo být rozhodnuto,Čeladná ještě zatla a snížení Padychem přišlo v 84.min,když se po přihrávce Váni dostává za obranu a prudkou střelou mění skóre na 3:2!Krnov se zatáhl,Čeladná sbírala míče a odměnou jim byl gól Martina Váni v nastavení na konečných 3:3!    

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


FK Kofola Krnov
M. Hradil [-] - M. Čanecký [-] , L. Pella [-] , M. Daříček [-] - J. Hrubý [-] (89. M. Ostrák [-] ) , M. Sabo [-] (81. L. Mitura [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] (83. P. Simichanidis [-] ) - M. Havlíček [-] - D. Mrukvia [-]

SK Beskyd Čeladná
T. Preisner [-] - J. Farský [-] , A. Taraba [-] , M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] - M. Šimák [-] , O. Walder [-] , M. Váňa [-] - J. Padych [-] , J. Kahánek [-] (59. T. Baran [-] ) , M. Váňa [-] -

Počet diváků: 260. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - VIDLIČKA Daniel, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.