M. Sabo 46.
J. Hrubý 62.
V. Olah 76. (vl.)
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov zlomil odpor soupeře po půli


Branky


46. M. Sabo , 62. J. Hrubý , 76. V. Olah (vl.)
0

Po bezbrankové první půli nasázel Krnov Staré Bělé ve druhé tři branky a vybojoval plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Krnova zamířil nováček ze Staré Bělé a v prvním poločase se mu podařilo přes několik slibných šancí Krnova udržet bezbrankový stav. Po přestávce ale začal už Krnov gólově úřadovat. Asi po půlminutě druhé půle vyslal Bartoníček do úniku střídajícího Sabóa, který s přehledem otevřel účat zápasu - 1:0. Další branka padla v 60. minutě, když do pokutového území hostů se prodral Hrubý, balon si zasekl a zamířil přesně k tyči - 2:0. V dalším průběhu hry se hosté trochu zvedli a nastřelili břevno. Brankovou konstrukcí ovšem na druhé straně otřásl také Sabó. Posslední branka padla čtvrthodinu před závěrečným hvizdem hlavního rozhodčího, když do pokutového území odcentroval Adam Ondra, a míč si nešťastně uklidl do vlasní branky před nabíhajícím Hrubým Olah. Závěr zápasu si už Krnov zkušeně ohlídal. 



Ohlasy k zápasu



FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: V našem podání se jednalo o hezký výlet, kdy jsme přijeli, poblahopřáli domácímu trenérovi k narozeninám, odchodili utkání s katastrofálními výkony a po závěrečném hvizdu jsme předali soupeři dárek v podobě tří bodů. Jediní dva hráči, kteří nechtěli předat tříbodové balení, byli naši stopeři. Za skutečnost, že máme z tohoto utkání nula bodů, můžeme být vlastně rádi, protože by nám body měli spíše odečíst. A je mi úplně jedno, v jaké sestavě jsme do Krnova přijeli.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] (88. D. Mrukvia [-] ) , M. Havlíček [-] (76. M. Pučan [-] ) , J. Šimčík [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] (81. L. Mitura [-] ) , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] (46. M. Sabo [-] ) , L. Pella [-] , M. Čanecký [-]

FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] (61. V. Olah [-] ) , R. Brachtl [-] (81. J. Kačer [-] ) , D. Charvát [-] , M. Wendtner [-] , L. Kováčik [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , R. Ceremuga [-] (88. M. Šterban [-] ) , R. Mika [-] , O. Pytlík [-]

Počet diváků: 285. Rozhodčí: JAHODA Kamil - VIŠČOR Michael, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.