2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny góly padly v úvodní pětadvacetiminutovce


Branky


3. M. Váňa , 21. A. Fojtík - 8. P. Miko , 18. P. Miko
1

Report přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím. Hned v první minutě měl velkou šanci Walder, jeho střelu vyrazil Řehulka na roh. O dvě minuty později zahrával přímý kop Martin Váňa a otevřel skóre utkání. Hosté zahrozili o tři minuty později, centr z levé strany zakončoval z jedné Šindler a trefil břevno. V osmé minutě centroval Ševčík z leva, míč se dostal k Mikovi a ten vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později zahrávali domácí roh, Walder se dokázal dostat přes Mika a z jedné pálil vedle. V 19. minutě prošel po pravé straně Šindler, centrem po zemi našel nabíhajícího Mika, který vstřelil svoji druhou branku v zápase. Radost hostům ale nevydržela dlouho, nejprve Řehulka vyrazil přímý kop Martina Váni, z následující akce pak Fojtík prošel do šestnáctky a jeho střelu, která mířila vedle, tečoval do vlastní branky Roman Bartoš. Ve 28. minutě pronikal do pokutového území Gajďok do něhož se opřel Jaroš. Hlavní rozhodčí zapískal faul, vyloučil Jaroše a ač faul byl v pokutovém území, tak nechal zahrávat přímý kop. Ten zahrál Ševčík a trefil zeď. Vyloučení Jaroše ale fotbalu nepomohlo, domácí zalezli do obrany a pro Polanecké byl problém ji překonat. V 43. minutě pálil Uher z 20 metrů vedle.

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nepřinesl a utkání tak skončilo remízou 2:2.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/index.php/muzi/muzi-a/o-tymu/match/2338



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] , A. Taraba [-] , J. Farský [-] - V. Řehák [-] (21. J. Kahánek [-] ) , M. Váňa [-] , O. Walder [-] (82. S. Bystroň [-] ) , A. Fojtík [-] - M. Váňa [-] , J. Padych [-] -

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (87. R. Drulák [-] ) , V. Borgosz [-] - J. Ševčík [-] , T. Gajďok [-] (56. J. Kaluža [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Šindler [-] - P. Miko [-] (60. R. Bartoš [-] ) , D. Koutný [-] (37. D. Mašlanka [-] ) -

ŽK: 77. J. Padych , 90. J. Farský - 20. V. Borgosz , 60. N. Andrýsek , 80. D. Šindler . ČK: 28. M. Jaroš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - VIŠČOR Michael, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2017 12:28
Domácí fotbalisti se osmělují a již v 1.min se dostávají po brejku do šance,když Walder přebírá míč,ve vápně vystřeluje ale brankář Řehulka jeho pokus vyráží.Hosté faulují před pokutovým územím,míč si staví Martin Váňa a v 2.minutě mohou slavit fanoušci.Jeho střela obstřeluje postavenou zeď a míří přímo do branky 1-0!Hosté nic nevzdávají a po rozehrání se dostávají k míči a nastřelují břevno Čeladenské branky.V 8.min se nákopem dostává k míči Polanka,z lajny centrují do vápna,Hlaváč vyráží,ale na dorážku je krátký 1-1!Čeladná je více na míči,ale brejky Polanky jsou nebezpečné a jeden v 18.min využívají,když míč propadá mezi obranu a dorážkou strhávají vedení na svou stranu 1-2!Čeladenským nevycházejí postupné přihrávky a mají zbytečné ztráty míče.V 21.min se dostává Čeladná k rozehrání rohového kopu,míč míří k Fojtíkovi a ten z otočky prostřeluje vše co stojí v cestě vyrovnáno 2-2!Domácí v 28.min přichází o Martina Jaroše,když rozhodčí nesmyslně vytahuje červenou kartu po zákroku,který je naprosto běžný.Bohužel tímto verdiktem poslal domácí do oslabení V druhém poločase domácí jsou více na míči,přetažený centr Waldera na zadní tyč nachází Barana,jeho střelu gólman chytá.V 64.min mají domácí obrovskou příležitost,když neúnavný Walder posílá další centr do vápna,kde skluzem Padych míjí branku.Hosté faulují před pokutovým územím,míč si bere Padych a střelou nad zeď ohrožuje Řehulkovu branku!Čeladná ikdyž hraje v 10 má více šancí,bohužel jejich proměňování je nulové.