1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Po sérii vítězných utkání zajížděl náš A tým do Staré Bělé a všichni jsme věřili, že i tady budeme úspěšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ale už při pohledu na hrací plochu, která byla po předzápasech dorostu v katastrofálním stavu jsme se trošku obávali, jestli naše kombinační hra trošku neutrpí.
A neutrpěla. Naši hráči od začátku i na špatném terénu skvěle kombinovali a hrálo se prakticky na jednu branku.
Domácí nevěděli kam dřív skočit a naše šance střídaly jedna druhou.

 

Ve 14. minutě po rohovém kopu jsme se už radovali po parádní hlavičce Krajčovič, ale míč se od břevna odrazil pouze na brankovou čáru. Nadále jsme domácí doslova drtili a v 29. minutě jsme se dočkali zasloužené odměny. Lukáš Kundrátek uvolnil na hranici pokutového území Kyselého, který nás poslal do vedení. Za chvíli jsme mohli vedení navýšit, ale Adamovský mířil těsně vedle. Ten samý hráč krátce na to nedosáhl na centr Zatloukala a další šanci nevyužil Kyselý. Domácí byli rádi, že první poločas skončil pouze jednobrankovým rozdílem.

 

Hned v úvodu druhého poločasu se výborně v pokutovém území domácích uvolnil Adamovský a byl faulován. Všichni, kromě hlavního rozhodčího, viděli penaltu, ale kopal se jen přímý kop. Nadále jme byli jasně lepším týmem, jenže přišla 53. minuta, kdy na půlící čáře přišel v souboji o míč Zatloukal, domácí hráč nevěděl co s míčem a z 25m napřáhl k životní střele, vymetl šibenici a bylo srovnáno. To s naším týmem nijak neotřáslo a nadále jsme byli lepší a postupně si vytvořili další šance. Jenže Kundrátek, Hrabovský a těsně před koncem Zatloukal nedokázali strhnout vítězství na naši stranu.
Zápas skončil remízou a zejména domácí byli za bod rádi. 

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Sestavy


FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] , R. Brachtl [-] (90. M. Šterban [-] ) , D. Charvát [-] , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] , D. Líbař [-] (81. J. Kačer [-] ) , O. Pytlík [-]

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (86. J. Blažek [-] ) , J. Krajčovič [-] , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , L. Kundrátek [-] , L. Mohyla [-] (76. T. Němec [-] ) , J. Hrabovský [-] (85. S. Barteska [-] ) , T. Adamovský [-]

ŽK: 44. M. Wendtner - 72. L. Mohyla .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - ŠABACKÝ Filip, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.