4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček doma porazil Bílovec


Branky


25. J. Dziža , 39. A. Dluhoš (vl.) , 60. M. Petrík , 90. O. Pytlík - 67. J. Tomášek
0

A přinášíme hodnocení zápasu ze strany domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první mohl zahýbat se skórem na tabuli přávě Bílovec, ale Vaněk po klomici Ronce pálil mimo tři tyče. Stará Bělá pak otevřela skóre z první vážnější, když využila chybu hostů na půlící čáře a po přihrávce za obranu otevřel účet zápasu Dziža - 1:0. Bílovečtí se snažili vyrovnat, ale náznaky šancí Maráka nebo Lukáše Černína vse neujaly. Ve 37. minutě zahrávali domácí zahrávali standardku, pomezní sice avizoval ofsajd, ale hlavní sudí jeho rozhodnutí zvrátil a gól připsal bíloveckému Dluhošovi jako vlastní - 2:0. 

 

Navíc po hodině hry zvyšoval Petrík na rozdíl tří branek a Bílovec tak prohrával už o tři branky a vypadalo to s ním špatně - 3:0. Za chvíli snižoval po rohu obránce Tomášek - 3:1. Více se však už Bílovci nepodařilo a byla to naopak Stará Bělá, který v závěrečné minutě, když přidal definitivní pojistku Pytlík - 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Úvod utkání patřil hostujícímu celku, kdy si vytvořil velkou brankovou příležitost a naštěstí pro nás netrefil bránu. My jsme zejména v první půli měli velký problém s včasným dostupováním hráčů, resp. jejich nedostupováním a pomalým vysouváním celé záložní řady, která místy byla téměř na úrovni obránců, což si nemůžeme dovolit. Podařila se nám však skvěle načasovaná průniková přihrávka slazená s náběhem a samostatný nájezd jsme úspěšně proměnili. Vstřelená branka nás trošku uklidnila. Druhý poločas už to byl víceméně boj na zhoršujícím se terénu. Jsme rádi, že nám po závěrečném hvizdu snad nepřibyl další zraněný hráč a díky bojovnému týmovému výkonu jsme dotáhli utkání do vítězného konce. Přesně tyhle impulzy potřebujeme do další náročné práce.




Sestavy


FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] (79. D. Líbař [-] ) , J. Dziža [-] , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (69. R. Ceremuga [-] ) , R. Mika [-] , M. Kresta [-] , O. Pytlík [-]

FC Bílovec
R. Silber [-] - J. Tomášek [-] , M. Marák [-] (56. P. Moučka [-] ) , L. Černín [-] , R. Melecký [-] , D. Dluhoš [-] (76. J. Dresler [-] ) , M. Ronec [-] , A. Dluhoš [-] (46. T. Socha [-] ) , O. Pavlík [-] , T. Malina [-] , J. Vaněk [-] (46. M. Seidler [-] )

ŽK: 37. D. Kožík , 69. M. Rusinko - 39. T. Malina , 53. O. Pavlík , 89. J. Dresler .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - ŠUJAN Stanislav, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.