Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov na úvod naděloval


Branky


0

Šenov šel hned v úvodu do vedení. Svůj náskok pak čtyřmi góly ve druhé půli navýšil. Zaskvěl se především autor hattricku Bednář. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenov přivítal na svém pažitu mužstvo z Břidličné. Šenov se ujal vedení po šesti minutách hry, když se poprvé zapsal do listiny střelců Bednář - 1:0. První poločas pak byl poměrně vyrovnaný a do kabin se pak šlo za jednobrankového vedení domácích. Ve druhé změnila Břidličná rozestavění a moc se ji to nevyplatilo, protože Šenov přidal ještě čtyři branky. Za necelých dvacet pět minut se gólově prosadili dvakrát Bednář, a po jedné brance přidali Kopel se Stařičným a debakl byl na světě. 



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] , D. Vodák [-] , V. Babič [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] (80. O. Habernal [-] ) , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] (84. O. Stařičný [-] ) , D. Klimša [-] (74. M. Vedlich [-] ) , M. Schovajsa [-] (79. M. Stehlík [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Hoffmann [-] , D. Jiřičný [-] , M. Sklenařík [-] , L. Dvořák [-] - T. Kaup [-] , S. Sudek [-] (71. D. Hargaš [-] ) , P. Šanda [-] - M. Minich [-] , P. György [-] - M. Cudrák [-]

ŽK: 58. M. Koďousek - 51. S. Sudek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - TOMŠÍK Zbyněk, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.