2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načesice pokořily Letohrad


Branky


0

Pojďme se podívat na průběh zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Načešice v posledních zápasech sužovalo proměňování šancí,na což dali zapomenout již ve 4.min,kdy Levinský vyzval ke skórování Tamchynu a ten byl ve správný čas na správném místě a otevřel skóre 1:0.V dalších 20 minutách však převzali otěže utkání hosté,ale jejich největší šance byla pouze hlavička v 26 min. která skončila vedle Bejrovi branky.V poslední části prvního poločasu to však byli opět domácí,kteří přitlačili “na pilu”.Nejprve ve 29 min.mířil F.Jirásek pouze do brankáře Stejskala.Ve 34 min střela Nageleho šla nad branku.Ve 38 min už to bylo brankové.Mládek uvolnil Levinského a ten pojistil poločasové vedení domácích na 2:0.

 

Ve druhé části to byli už jenom Načešice,kteří diktovali tempo hry a stratég Svoboda připravoval příležitosti pro své spoluhráče,jako v 51 min,kdy domácí diváci tleskali fotbalové lahůdce,na jejímž konci byl Kodera,který už úspěšný nebyl.V 71 min. se prezentoval opět Levinský,ale zakončení bylo nepřesné.Hosté směrem dopředu již toho v druhé části moc neředvedli a domácí si zkušeně již vítězství pohlídali a dali zapomenout na předešlé neúspěšné zápasy.Hodně okleštěná sestava domácích podala bojovný výkon a tři body věnovali Alešovi Jiráskovi,který se právě v sobotu ženil.

 

Zdroj: Načesice - facebook



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
V. Bejr [-] - M. Tamchyna [-] , M. Svoboda [-] , J. Hladina [-] - P. Marek [-] (45. K. Petřík [-] ) , P. Nägele [-] , J. Stehlík [-] , V. Mládek [-] - M. Kodera [-] , F. Jirásek [-] , D. Levínský [-] (83. P. Gajdošík [-] )

FK OEZ Letohrad B
D. Stejskal [-] - D. Petráček [-] , M. Janoušek [-] , M. Janoušek [-] (60. J. Preclík [-] ) , M. Černohorský [-] - M. Dvořáček [-] , D. Preclík [-] , J. Sita [-] , M. Pokorný [-] - P. Slodičák [-] , J. Černohous [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Aleš - MORÁVEK David, ZIEGLER Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.