0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Pertoltic potřetí za sebou prohráli


Branky


0

Domácí fotbalisté i napotřetí nedokázali bodovat a prohráli na domácím hřišti překvapivě s Bílým Potokem. Pertoltice trápí marodka. Celkem deset hráčů Pertoltic je v současné době mimo hru, což se odráží na výkonnosti dříve rozjetého mužstva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před koncem prvního poločasu se do sítě Pertoltic trefil Petříček

Pertoltice se snažili nakopávat vysoké míče dopředu. Podařilo se jim krásnou dělovkou nastřelit břevno. Poté se trefili domácí opět do brankové konstrukce, tentokrát se jim povedlo trefit hlavou tyč. Dále pokračovala převaha domácích. V bráně hostů byl však proti změně skóre skvělý Kozák. Ale i Bílý Potok se osmělil a zahrozil z několika protiútoků. Ovšem šance Brože a Siváka vychytal domácí brankař Čaban. Hosté se nakonec dočkali. Těsně před koncem první půle otevřel skóre zápasu hostující Petříček 0 : 1. 

Druhá šance Petříčka a druhý gól hostů

Ve druhém dějství se hrál tvrdý fotbal. Hráči Pertoltic se tlačili do zakončení. Ale v závěru utkání přišel pro domácí tvrdý trest. Druhou branku zaznamenal Petříček a rozhodl o osudu zápasu. Domácí můžou mrzet neproměněné šance a dobře postavená branka brankáře Kozáka.



Ohlasy k zápasu


Pertoltice
Rudolf Polák (vedoucí klubu TJ Sokol Pertoltice ): Máme asi deset zraněných hráčů z toho je osm klíčových, kteří patří do základu. Bohužel kluci, kteří zaskakují, jsou na tom zatím výkonnostně hůře než ti co hrají stabilně v základu, a proto jsou výsledky takové, jaké jsou. Ovšem to nás neomlouvá v tom, jaký jsme podali výkon.

Bílý Potok
Jan Mráček (obránce hostů ): Domácí hráli tvrdě, nakopávali míče dopředu a snažili se využít výškové převahy. Podařilo se nám ubránit domácího Čejku, který je vynikající fotbalista. Přežili jsme úvod zápasu. Ve druhém poločase jsme se také dostali k několika šancím a jednu z nich jsme dokázali proměnit v důležitou branku. Nebýt dnešní bezchybné práce v obraně a skvělého výkonu Miroslava Petříčka, tak jsme dnešní zápas nevyhráli.



Sestavy


Pertoltice
L. Čaban [-] - Z. Čumpl [-] , O. Pulec [-] , V. Lukašák [-] , J. Šantroch [-] - J. Hrubý [-] , L. Brzák [-] , J. Čejka [-] , J. Šíma [-] - R. Minárik [-] , J. Šolc [-]

Bílý Potok
P. Kozák [-] - M. Demuth [-] , J. Kusí [-] (18. R. Hanke [-] ) , F. Štorek [-] , J. Mráček [-] - K. Pavlíček [-] , T. Kohút [-] (74. T. Holubec [-] ) , J. Hájek [-] , M. Petříček [-] - Z. Brož [-] , M. Sivák [-] (65. M. Kohút [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.