4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany rozhodly ve druhé půli


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušení hosté vedení velezkušeným trenérem Šmardou začali povzbuzeni posledními úspěšnými výsledky velmi dobře. A měli také první velkou šanci v zápase. V 5.minutě se před Jehličkou objevil jejich osamocený útočník Dobříkova, ale náš gólman mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu na zemi chytil. Naši odpověděli v 8.minutě prudkou a přesnou ranou Trňáka z 30 metrů, kterou gólman soupeře vyrazil a poradil si i s povedenou dorážkou Koblasy. Ale hosté byli v té době stále nebezpečnější, často zaměstnávali naši obranu a přehrávali nás i ve středu pole v záložní řadě. Nám se povedla hezká kombinace ve 24.minutě. Po ose Valda-Luptovský-Vácha zakončoval posledně jmenovaný z otočky z 10 metrů, ale bohužel pro nás letěla jeho rána jen do boční sítě. Ve 30.minutě však gólově udeřil soupeř. Po další nebezpečné akci skóroval umístěnou ranou k levé tyči z velkého vápna Bůžek  – 0:1.  Naštěstí naše gólová odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 35.minutě vysunul Vladyka Trňáka, ten v krkolomné pozici krásně posunul míč na rozběhnutého Koblasu, jenž utekl obraně a z 23 metrů elegantním dloubákem přehodil vyběhnuvšího gólmana Dobříkova – 1:1. Ve 40.minutě dloubl Vladyka z velkého vápna krásný pokus k pravé tyči, brankář soupeře však v té chvíli vytáhl neuvěřitelný zákrok a přesnou střelu tygřím skokem vyrazil! Ve 42.minutě byla výtečná kombinační akce našich hráčů po pravé straně zakončena prudkou střelou kapitána Vladyky, která těsně minula pravou šibenici. A tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.
Po obrátce měli jako první šanci naši. Ve 48.minutě však šla prudká rána Trňáka z voleje ze vzduchu po přetaženém rohu Vladyky jen těsně vedle levé tyče. Přesto sklidila potlesk diváků za pohotovost. V 52.minutě se právě tato naše dvojice hráčů zasloužila o otočení stavu v náš prospěch. Vladyka odcentroval z trestného kopu na střed malého vápna, kam si naběhl právě Trňák a hlavou nezadržitelně skóroval – 2:1. Ještě lépe nám bylo v 58.minutě. Naši kombinační akci po levé straně zakončoval ze 2 metrů Vladyka. Jeho pokus ještě gólman hostí vyrazil, ale proti dorážce dobíhajícího Valdy už prakticky téměř z brankové čáry byl bezmocný – 3:1. Hosté se po čase připomněli až v 63.minutě nebezpečnou ranou Rydvala z velkého vápna – Jehlička ji však bravurně vytěsnil na roh. Pak měl v 68.minutě šanci střelec jediného gólu hostí Bůžek, jenže se zakončením z velkého vápna si poradil prachbídně a prakticky jen slaboučce hodil míč Jehličkovi do rukavic. V 83.minutě po centru z pravé strany zakončoval z malého vápna z vyložené pozice hostující Svatoň, ale poslal míč nad naši bránu! A hosté vzápětí ještě za to pykali. V 85.minutě po hrubce jednoho z beků Dobříkova a jeho nedohodě s gólmanem před hranicí velkého vápna se dostal k míči dobíhající Beneš, obešel brankáře a dovezl pak bez problémů balón až do prázdné brány – 4:1. Naši tedy nakonec poměrně jasně vyhráli, ale protivník u nás prokázal zlepšenou formu posledních týdnů a dlouho nás zlobil. Troufneme si objektivně říct a přiznat, že jeho dobrá hra ve Slatiňanech neodpovídala postavení týmu ve spodních patrech tabulky. Naopak naši fotbalisté se sice radují ze 3 bodů, ale na naší hře v tomto zápase určitě najdeme ještě řadu nedostatků, které je potřeba ihned začít odstraňovat, abychom se do dalších zápasů závěru podzimní části ještě zlepšovali. Naše cíle v letošním ročníku krajského přeboru míří hodně vysoko.

Více zde: http://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-slatinany-dobrikov/



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - T. Vácha [-] (82. D. Mihulka [-] ) , V. Trňák [-] , P. Vladyka [-] (61. O. Hauf [-] ) , M. Chvojka [-] , T. Koudelka [-] (73. M. Slováček [-] ) , J. Koblasa [-] (55. T. Beneš [-] ) , T. Valda [-] , J. Malý [-] , J. Málek [-] , J. Luptovský [-]

TJ Sokol Dobříkov
F. Horníček [-] - L. Rydval [-] (87. J. Svoboda [-] ) , D. Jandera [-] (75. J. Svatoň [-] ) , Z. Ševčík [-] (21. L. Bůžek [-] ) , M. Dostál [-] (61. J. Richter [-] ) , L. Houžvička [-] , J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , T. Konvalina [-] , D. Hrůša [-] , T. Vaněk [-]

ŽK: 29. T. Vácha , 63. T. Beneš , 88. J. Malý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Depeš Michal - ZITA Miloslav, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.