0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimské béčko nestačilo na Moravskou Třebovou


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva nastoupila k domácímu utkání proti kvalitnímu mužstvu SKP Slovan Moravská Třebová. Úvod utkání patřil domácím. Hosté jakoby se rozkoukávali. Šanci Kopeckého však hostující brankář Kamisch kryl. Od 25 minuty začali mít hosté více ze hry a bylo jich plné hřiště. Domácí kazili rozehrávku a zbytečným dlouhým držením míče se dostávali pod tlak. Individuálně na tom byli lépe zkušenější hosté. Ve 40 minutě vyrobili chrudimští hrubku, když brankář Trojan nestihl být včas u míče a tak Válek mohl do prázdné branky otevřít skóre utkání 0:1. Než se domácí z hrubky oklepali, prohrávali již 0:2, když se hosté prosadili ze standardní situace Vančurou. Poločas tak díky dvěma slepeným gólům v závěru vyhráli hosté. Druhý poločas měli domácí výborný vstup, ale šanci Zavřela reflexivně zlikvidoval hostující brankář Kamisch. Hosté se zatáhli a hrozili nebezpečnými brejky. Domácí se snažili kombinovat, ale vůbec se jim nedařilo. Přesto si vypracovali ještě dvě příležitosti, ale Zrůst své šance proměnit nedokázal. Hosté z brejků defenzivě domácích zatápěli a brankář Trojan musel dvakrát hasit. V 80. minutě však již nestačil na dorážku Maráka, který se nejlépe orientoval v pokutovém území a přidal třetí gól. Kalich hořkosti si domácí vypili do dna v 90. minutě když trestný kop z hranice šestnáctky přesně k tyči trefil hostující brankář Kamisch. Hosté tak u Vodojemu zvítězili a získali tři body. Nutno dodat, že zcela zaslouženě. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
P. Trojan [-] - J. Stránský [-] (46. A. Bureš [-] ) , T. Linhart [-] , J. Švec [-] (80. J. Pekař [-] ) , J. Jindrák [-] , D. Zrůst [-] , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , D. Kopecký [-] (46. M. Tlapák [-] ) , F. Holeček [-] , M. Matyáš [-] (75. R. Zjevík [-] )

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - J. Válek [-] , M. Nováček [-] (86. P. Bubela [-] ) , M. Vančura [-] , T. Staněk [-] , M. Okrouhlý [-] , Z. Konečný [-] , J. Marák [-] , T. Novák [-] , J. Strouhal [-] , J. Štaffa [-]

ŽK: 2. A. Zavřel , 45. J. Stránský , 45. V. Shejbal - 48. M. Vančura .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Papáček Libor - NOVÁKOVÁ Karolína, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.