2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany porazily Holice


Branky


0

Info přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K našim absentérům z posledních zápasů přibyl navíc ještě Koudelka, a tak nám proti špičkovému celku krajského přeboru chybělo už víc než polovina hráčů základní sestavy! A to by zamávalo s lecjakým týmem. Přesto naši v zápase druhého se třetím celkem tabulky (před velmi slušnou návštěvou) podali disciplinovaný a bojovný výkon a po zásluze se v zápase s obávaným soupeřem radovali ze 3 bodů. Zápas na kluzkém promočeném terénu začal pro nás snově. V 5.minutě nádherně vypálil Hauf, trefil sice „jen“ spojnici břevna a tyče, ale od ní se míč odrazil rovnou k nohám Váchy a ten jej poslal do sítě – 1:0. Po čtvrthodině se nám zranil další hráč základní sestavy Hauf…. Naši se však snažili i přesto držet taktovku hry na vlastních kopačkách a nutno říct, že se jim to i dařilo. Hosté se k naší bráně prakticky nedostávali – i z toho důvodu, že naše obrana hrála tentokrát téměř  bezchybně. Ve 26.minutě trestný kop Vladyky lízl na desítce v chumlu hráčů hlavou Chvojka, takže míč neztratil nic na razanci, a brankář hostů měl štěstí, že balón letěl přímo na něj. Jinak byl asi gól. Do poločasu už se nic zaznamenání hodného neudálo,a tak do kabin jsme šli k poločasové přestávce s jednobrankovým náskokem.

 

I druhou půlku jsme začali velmi dobře a vlastně celý druhý poločas jsme byli lepší. A hned první naše šance po změně stran skončila gólem. V 53.minutě jsme podnikli rychlý brejk, Vácha nic neuspěchal a přihrál do běhu Benešovi, který po pravé straně potáhl míč, přesně odcentroval na Vladyku a ten poslal balón za záda hostujícího brankáře – 2:0. V 57.minutě se do samostatného průniku od půlky hřiště pustil Vácha. Akci zakončil i střelou, kterou však (byť nadvakrát a trochu se štěstím) zlikvidoval hostující gólman. V 61.minutě přišla naše další pohledná kombinační akce. Na jejím konci uvolnil Vácha zpětnou přihrávkou Chvojku, ale jeho poměrně prudkou gólovou střelu z 10 metrů po zemi vykopl reflexivně brankář Holic na brankové čáře! V 67.minutě odcentroval z pravého křídla Beneš, našel hlavu Váchy, jenže ta poslala míč těsně vedle. V 84.minutě se málem povedla Vladykovi „kulišárna“ prvního řádu. Na malém vápně „vymotal“ na minimálním prostoru 3 hostující beky, ale v gólu mu zabránil opět brankář soupeře připravený u levé tyče na brankové čáře…… Přesto jsme s jistotou tento důležitý zápas vyhráli. Soupeř, pyšnící se nejproduktivnějším útokem v krajském přeboru, se nezmohl ve Slatiňanech na jedinou gólovou šanci (díky výborné hře naší tentokrát neprostupné obrany a obětavé hře všech hráčů v našem dresu) a po zásluze odjíždí domů bez bodu. Naopak my jsme získali velmi cenné 3 body a  současně při velmi nečekané prohře dosud vedouc Moravské Třebové na hřišti poslední Poličky (!!) jsme se vyhoupli poprvé v letošním ročníku do čela tabulky krajského přeboru. Nesmíme však zapomenout, že máme odehraný 1 zápas (předehraný na svatého Václava v Moravské Třebové) navíc.   

Více zde: http://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-slatinany-holice/



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - M. Chvojka [-] (80. D. Mihulka [-] ) , T. Vácha [-] (88. P. Morávek [-] ) , V. Trňák [-] , P. Vladyka [-] , O. Hauf [-] (15. D. Drahý [-] ) , J. Luptovský [-] , J. Málek [-] , T. Valda [-] , J. Malý [-] (88. J. Slavík [-] ) , T. Beneš [-]

SK Holice
M. Schmeiser [-] - J. Tláskal [-] , D. Lát [-] , F. Křtěn [-] (77. ) , M. Chvála [-] (77. J. Shejbal [-] ) , J. Koblížek [-] (77. D. Černý [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Václavek [-] , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-] (80. V. Černý [-] )

ŽK: 25. J. Řezníček , 72. J. Koblížek .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Papáček Libor - SUCHOMEL Karel, TROCHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.