1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošnice doma padla se Slatiňany


Branky


64. D. Forman - 12. O. Hauf , 24. T. Vácha , 49. P. Vladyka
0

Zápas hodnotí web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším utkání jsme doma přivítali Slatiňany. Ve 2 minutě se po zmatku ve vápně hostů dobře zorientoval Fejl , ale střílel těsně vedle branky . Ve 3 min přímý kop Vladyky skončil v náruči Jandy . Ve 12 min po špatné rozehrávce a následném brejku hostů Hauf - 0:1 . V 16 min střílel Hauf dedle. Ve 24 min. přišel z naší levé strany centr a Vácha v pohodě zakončil - 0:2. Ve 33 min dával branku P. Šindelář, ale ve vápně se míč otřel o ruku Broma....branka neplatila. Ve 41 min se objevil v tutovce J. Vančura, ale nezakončil přesně. Ve 49 min po standartce zůstal zcela nekrytý zkušený Vladyka - 0:3 a zápas se zdál rozhodnutý. V 61 min Fejl uplatnil svoji rychlost dostal se přes bránícího hráče hostů, ale střílel vedle branky. V 64 min snižuje pohotovou střelou Forman na 1:3 . V 70 min jsme šli dva na jednoho sami středem hřiště, ale řešení situace nebylo dobré . Hosté si závěr utkání pohlídali a vezou si od nás tři body. Přes naši porážku zahrál dobře Forman a Mocanu . 

Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-7-kolo-domaci-prohra/



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice: Další porážka mrzí. Ve 24 min jsme prohrávali 2:0 a proti takovému mužstvu jako jsou Slatiňany není jednoduché utkání otáčet. Šance opět byly, ale jejich neproměněním nemůžem pomýšlet na lepší výsledek. Dostali jsme se na samé dno tabulky a v dalším zápase už musíme bodovat.




Sestavy


ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - D. Forman [-] , D. Fejl [-] (89. M. Jelínek [-] ) , P. Šindelář [-] , J. Vančura [-] , M. Šindelář [-] (89. R. Halás [-] ) , M. Brom [-] , T. Mejtský [-] (54. R. Šťastný [-] ) , O. Vančura [-] , M. Král [-] , L. Mocanu [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Málek [-] , T. Valda [-] , T. Koudelka [-] (82. J. Slavík [-] ) , T. Vácha [-] , P. Vladyka [-] (89. M. Kudrnka [-] ) , O. Hauf [-] , J. Luptovský [-] (79. D. Drahý [-] ) , J. Malý [-] , M. Chvojka [-] (85. J. Mikan [-] ) , T. Beneš [-]

ŽK: 56. M. Šindelář , 74. J. Vančura - 54. M. Chvojka , 63. J. Malý , 65. T. Beneš .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Pavlas Jiří - HOŘÍNEK Lukáš, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.