0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zaváhal, šňůra čtyř zápasů domácích bez prohry je u konce


Branky


22. M. Kniga , 36. P. Čejpa , 76. M. Kyncl
0
Favorizované Pertoltice nestačili v třiadvacátém kole III. třídy sever Libereckého kraje na Habartice a zkomplikovali si tak šance na postup do vyšší soutěže. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem čtyři zápasy vydrželi Pertoltice bez porážky. Tři vítězství a jedna remíze, taková byla bilance Pertoltic před zápasem s Habarticemi. Po porážce si všichni v Pertolticích uvědomují, že cesta za postupem bude ještě velice složitá. Zápas ovlivnila absence klíčových hráčů domácích, Jalovičara a Vološíny. 

Střídající hráč Martin Kniga otevřel skóre

Obě mužstva si uvědomovala důležitost zápasu a tak se hrál krásný kombinační fotbal. Ve 14. minutě se zranil hráč hostujícího celku Jan Kniga a nahradil jej Martin Kniga. Tento moment ovlivnil zápas. Střídající hráč se ještě v prvním poločase prosadil po krásné akci a otevřel skóre zápasu. Do konce prvního poločasu se ještě jednou trefil hráč Habartic Čejpa. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0 : 2. Domácí tak měli v kabinách o čem přemýšlet.

Penalta rozhodla o osudu zápasu

Ve druhém poločase pokračovalo vysoké tempo. Obě mužstva hrála skvělý kombinační fotbal. Poslední branku však vsítil z penalty hráč hostujícího Celku Kyncl. V závěru zápasu se hra přiostřila, což rozhodčí ocenil několika žlutými kartami. Nakonec se z vízěství radovali Habartice, které po tomto kole ztrácejí pouhé dva body na Pertoltice.



Ohlasy k zápasu


Pertoltice
Rudolf Polák (vedoucí klubu TJ Sokol Pertoltice ): Dnešní zápas ovlivnila absence našich klíčových hráčů Jalovičara a Vološína. Bohužel jsme si v prvním poločase nedokázali vytvořit dostatek příležitostí ke skórování. Druhý poločas byl z naší strany lepší, byli jsme lepším mužstvem, ale opět se nám nepodařilo střelit žádnou branku.

Habartice
Jindřich Fric (trenér TJ Tatranu Habartice): Zápasu nechybělo vysoké nasazení od obou mužstev, jelikož hrál první se třetím. Bylo se tedy na co koukat. Měli jsme v zápase převahu, kterou jsme dokázali proměnit ve tři góly. Hodně se kombinovalo. Oba celky dnes předvedli kvalitní výkon.



Sestavy


Pertoltice
T. Vojar [-] - L. Brzák [-] , Z. Čumpl [-] , V. Lukašák [-] , O. Kapras [-] - J. Čejka [-] , J. Hrubý [-] , M. Hýbl [-] , R. Minárik [-] , J. Šíma [-] - O. Pulec [-]

Habartice
L. Veselý [-] - P. Čumpl [-] , P. Fátor [-] , T. Svoboda [-] , M. Zimák [-] - J. Treteník [-] , T. Švandrlík [-] , M. Kyncl [-] - L. Bradáč [-] , P. Čejpa [-] , J. Kniga [-] (15. M. Kniga [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.